Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μέσης 1-1

DSC_0138Μέτριο ματς στο Παλαιό Σκυλίτσι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς στο τέλος. Για τους “βυσσινί” του Γιάννη Γιάννου, ο πόντος αυτός είναι ο πρώτος στο πρωτάθλημα ενώ για τους “κιτρινόμαυρους” το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητικό καθώς τα εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους, είναι εκ προοιμίου σημαντικό να τα κερδίζεις.

Δεδομένης της πίεσης για το αποτέλεσμα και των απουσιών των δύο ομάδων, το σημερινό παιχνίδι είχε πολύ μέτρια εικόνα και δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο του Παλαιού Σκυλιτσίου.

Η πρώτη φάση στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 12′ όταν ο Γρηγόρης Μωραϊτης προσπάθησε με σουτ από το ύψος της περιοχής να νικήσει τον Γιάννη Θεοδωρίδη, με τη μπάλα τελικά να περνά ψηλά άουτ. Και ενώ ο Άρης είχε την υπεροχή και περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του, οι “βυσσινί κατόρθωσαν στο 23′ να μπουν μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 23′ ο Μιχάλης Γιάννου εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά,  ο Σπύρος Βοργιατζίδης βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταύρου Παπαδόπουλου για το 0-1.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά την εστία του Θεοδωρίδη, ενώ στο 38′ ο Μπαλτζής για τους φιλοξενούμενους έπιασε ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή που δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο.

 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και ζήτησε την ισοφάριση από τα πρώτα λεπτά. Χωρίς να ενθουσιάσει, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε στο 63′ να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Χρήστος Τσίπης του Α. εκτέλεσε το φάουλ κοντά στη γωνία του κόρνερ, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία και ο επερχόμενος Γρηγόρης Μωραϊτης την έσπρωξε στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Στο 78′ οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ένα καλό σουτ του Λευτέρη Καρασαββίδη που πέρασε άουτ, ενώ ο Φίλιππος προσπάθησε κυρίως ανασταλτικά να απομακρύνει τους αντίπαλους επιθετικούς και να επιχειρήσει στην κόντρα να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο, το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος Σ., Τσίπης Χ.Σ. (60′ Τσίπης Χ.Α.), Κουτσιάδης, Δαρδακούλης, Μιμίνι, Αραπέλης, Τσέκα, Μωραϊτης Γ., Ανδρέου (81′ Μωραϊτης Δ.), Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος Κ.

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου (46′ Βασιλείου), Πάτρας Κ., Δημοσθένους, Ρόκκο, Μυλωνάς, Βοργιατζίδης, Σότι, Πάτρας Ρ. (60′ Γιαννόπουλος), Γκατζίδης, Μπαλτζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected