Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Μεγάλο ματς που κρίθηκε στο τέλος! (vid+photos)

ad2520c98592f79c3e2eddf670702412_LΜε γκολ του Φαν Πέρσι στο 94’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  εμπόδισε την Τσέλσι να φύγει νικήτρια (1-1) από το «Ολντ Τράφορντ» στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ .

Η γηπεδούχος που αγωνίστηκε δίχως τον τιμωρημένο της κάπτεν Γουέιν Ρούνι αλλά και τον Ρανταμέλ Φαλκάο ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση πριν από λίγες ημέρες ,ήταν αυτή που  δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία με το σουτ του Ντι Μαρία να είναι ελάχιστα άστοχο.

Με τη σειρά τους οι φιλοξενούμενοι  που για μία ακόμα φορά δεν είχαν στην αποστολή τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης Ντιέγκο Κόστα απείλησαν λίγο αργότερα με τον Αζάρ τον οποίο την τελευταία στιγμή σταμάτησε με φάουλ ο Ράφαελ.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ έφθασε πολύ κοντά στο γκολ στο 24’ όταν ο Κουρτουά πρώτα   σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Φαν Πέρσι που δεν μπόρεσε να νικήσει με πλασέ και στιγμές αργότερα ο Βέλγος απογειώθηκε για να διώξει και την κεφαλιά του Ντι Μαρία.

Στο 36’οι Λονδρέζοι ζήτησαν μάταια πέναλτι  σε κεφαλοκλείδωμα τόσο του Σμόλινγκ στον Ιβάνοβιτς όσο και του Ρόχο στον Τέρι.  Τρία λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους σειρά του Ντε Χέα να κάνει μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Ντρογκμπά.

δείτε στο onsports.gr τα γκολ της αναμέτρησης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected