Διάφορα

Cafe “Draw” – Πρώτη θέση σε Τούμπα και Καραϊσκάκη!

Το Cafe «Draw» (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα Βέροιας) σας προσφέρει σήμερα δύο ματς της Super League, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δίνει ξεχωριστό τόνο στο Κυριακάτικο βράδυ μας!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Onsports/Novasports 1) στη «μητέρα των μαχών» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η μέρα και η ώρα που περίμεναν όλοι από τη στιγμή της κλήρωσης του πρωταθλήματος έφτασε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κι άπαντες… στρέφουν το βλέμμα προς το «Γ. Καραϊσκάκης». «Ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» παρατάσσονται με μοναδικό στόχο τη νίκη, που σημαίνει πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Οι δυο «αιώνιοι» αντίπαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου «ζουν κι αναπνέουν» για αυτά τα παιχνίδια, που έχουν διαφορετικό background και διαφορετική αντιμετώπιση από όλα τα υπόλοιπα.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας «Δικέφαλος» υποδέχεται την «βασίλισσα του Βορρά» που ακολουθεί κατά πόδας με 15 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους Θεσσαλονικείς (Κυριακή 26/10, 17.15 Novasports 2/ Onsports)

Αν σε έναν Έλληνα φίλαθλο έλεγε κάποιος πως την 8η αγωνιστική της Super League το ματς ΠΑΟΚ – Βέροια θα ήταν… ντέρμπι κορυφής, πιθανότατα θα θεωρούσε πως τον… τρολάρουν! Ωστόσο, με τον «Δικέφαλο» να μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία και την «βασίλισσα του Βορρά» ισάριθμες νίκες και 1 ήττα, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι το ντέρμπι των πρωτοπόρων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected