Κατηγορίες
Football League

Παναιγιάλειος – Καλλιθέα (1-0) Τυχερή αλλά…νικήτρια η ομάδα του Τζημογιάννη!

f34403b1ac44d5adf39c4535c39bf10e_MΧωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του ο Παναιγιάλειος πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη επικρατώντας 1-0 της Καλλιθέας στο Αίγιο.

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε ο Παναιγιάλειος ο οποίος φιλοξένησε στο Αίγιο την Καλλιθέα. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν όμως, δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, καθώς δημιούργησε λίγες φάσεις προς την αντίπαλη εστία και θα μπορούσε να ισοφαριστεί σε δύο περιπτώσεις από την αντίπαλό της.

Στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο παιχνίδι στο 19’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σταμόγιαννου ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Κατσούλη για να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα, η Καλλιθέα ανέβασε την απόδοσή της και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Λεβέντη στο 34’ όταν από κοντά σούταρε για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Σταυριανός.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και οι φάσεις ήταν αρκετά λιγότερες. Στο 74’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πόνσε, χωρίς όμως να απειληθούν στα επόμενα λεπτά.

Αντίθετα, ο Σκαρτίλας έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 90’ όταν απέναντι στον Κατσούλη ανατράπηκε καθαρά, χωρίς να δοθεί πέναλτι όμως και έτσι το σκορ να μείνει στα επίπεδα του 1-0.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Νάστος (78’ Τσατσαρής), Σταμογιάννος, Πόνσε, Μίλιεβιτς (58’ Ουρτάδο), Μπούνας (70’ Σεχολάρι), Σκαρτσίλας
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Λεβέντης (70’ Σταματάκος), Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Πιτταράς, Ρουσάκης, Μπέλης, Νικολάου, Αρναρέλης (70’ Βεζιτζόγλου), Κατσικογιάννης (32’ Ρόχας).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected