Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πορτογαλία – “Σεμινάριο” αντεπίθεσης από Μπράγκα! (vid)

d8f896eac7cae91baa3f9148e3ee4606_LΓκολ για ποδοσφαιρικό σεμινάριο έβαλε η Μπράγκα στο δρόμο προς τη μεγάλη νίκη – ανατροπή 2-1 επί της Μπενφίκα στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή (26/10).

Η γηπεδούχος που βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’ λεπτό  σε μία επίθεση των φιλοξενούμενων λίγο πριν από το ημίωρο της αναμέτρησης βρέθηκε σε δύσκολη θέση με τον Λίμα να είναι σε θέση βολής έξω από τη μεγάλη της περιοχή.

Όμως ο Πέδρο Τίμπα όχι μόνον έδιωξε την τελευταία στιγμή αλλά και κατάφερε να  τροφοδοτήσει τον Ρούμπεν Μικαέλ που με τη σειρά του έδωσε αμέσως στον Πέδρο ο οποίος  αφού κουβάλησε λίγα μέτρα τη μπάλα καταδιωκόμενος από αμυντικό των «αετών» την κατάλληλη στιγμή έκανε  άριστη παράλληλη μπαλιά στον Έντερ που την αξιοποίησε υποδειγματικά για το 1-1.

Η όλη αντεπίθεση της Μπράγκα είχε διάρκεια μόλις οκτώ δευτερόλεπτα σε ένα γκολ για σεμινάριο.

Η γηπεδούχος στη συνέχεια πήρε τη νίκη 2-1 και υποχρέωσε την ομάδα της Λισσαβόνας στην πρώτη της εφετινή ήττα στο πρωτάθλημα με το πρώτο από τα δύο τα γκολ να είναι πραγματικά ένα σύντομο αλλά εξαιρετικής ποιότητας δείγμα υψηλής ποδοσφαιρικής δημιουργίας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected