Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Σάλκε και… Live Betting!

live_betting_100x600Σε ρυθμούς πρωταθλημάτων επιστρέφουμε από σήμερα, μετά από το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, στο οποίο κυριάρχησαν οι αγώνες Κυπέλλου. Το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής αποτελεί την καλύτερη «προθέρμανση» για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, ενώ στο μπάσκετ, η δράση συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Διαβάστε στο Betarades.gr τα αναλυτικά previews όλων των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Παράλληλα, από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή βράδυ το Live Betting, η πιο κερδοφόρα κατηγορία προγνωστικών του Betarades.gr με 23,68% και 1003€ κέρδος σε 257 στοιχήματα, σας κρατάει σε ένταση με παράλληλο σχολιασμό των στοιχημάτων στο Live Chat με τον Tipster προγνωστικών του site.

Κερδίζει η Σάλκε

Αρχίζουμε τα προγνωστικά μας από την Μπουντελίγκα και τον αγώνα Σάλκε – Άουγκσμπουργκ, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.98. Την πρώτη ήττα με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στην τεχνική ηγεσία της γνώρισε η ομάδα της Σάλκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-0 εκτός έδρας). Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της με τον Ιταλό προπονητή πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης επί της Χέρτα (2-0 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα και επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-3 εντός έδρας) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και απόψε μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Βρίσκει απέναντί της την Άουγκσμπουργκ, η οποία, μετά από τις δύο σερί ήττες της από Βόλφσμπουργκ (1-0 εκτός έδρας) και Μάιντς (2-1 εκτός έδρας) επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας της Φράιμπουργκ 2-0 εντός. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της, ωστόσο το έργο της απέναντι στους «βασιλικούς μπλε» είναι αρκετά δύσκολο. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η Σάλκε επικρατεί από το ημίχρονο στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παραμένει αήττητη στα 15 από τα 16 τελευταία εντός έδρας ματς της για την Μπουντεσλίγκα.

Με κάλυψη η Φορτούνα

Παραμένουμε στη Γερμανία, αλλά αυτή τη φορά πάμε στη Β’ κατηγορία και τον αγώνα Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ίνγκολσταντ, με την επιλογή μας να είναι το «1 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet, το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ντέρμπι κορυφής απόψε στο Ντίσελντορφ, με τη Φορτούνα να έχει δεύτερη συνεχόμενη εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, έπειτα την επίσκεψή της στο Καϊζερσλάουτερν. Κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα να φύγει τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας, αν κι έχασε μέσα από τα χέρια της το διπλό, αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Συνεχίζει με μόλις ήττα μετά από έντεκα αγωνιστικές, αλλά εξακολουθεί να νιώθει και την… καυτή ανάσα των ομάδων που βρίσκονται κάτω από την πρώτη τριάδα. Από την άλλη, το σερί των Βαυαρών της Ίνγκολσταντ καλά κρατεί και δείχνουν αυτή τη στιγμή ασταμάτητοι και μετά από έντεκα αγωνιστικές παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στην Τσβάιτε Λίγκα! Με το… αγαπημένο τους 1-0 μάλιστα κατάφεραν να υποτάξουν και τη νεοφώτιστη, πλην όμως σκληροτράχηλη Χάιντενχαϊμ, πανηγυρίζοντας το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο με το ίδιο σκορ! Στο σημερινό, ντέρμπι, ωστόσο, όλα είναι ανοιχτά, και θα πάμε με τη Φορτούνα, παίρνοντας την κάλυψη του draw no bet.

Μπορεί την έκπληξη η Κασίμπασα

Συνεχίζουμε με Τουρκία και την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Κασίμπασα, στην οποία η πρότασή μας είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.15. Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Γαλατασαράι μετά τις δύο σερί νίκες της με το ίδιο σκορ (2-1) επί των Ερσίγιεσπορ εκτός έδρας και Φενερμπαχτσέ εντός για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Τσέζαρε Πραντέλι αφού γνώρισε βαριά ήττα από τη Μπουγιουκσεχίρ (4-0 εκτός έδρας), λίγες μέρες μετά από αυτή κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (4-0 εκτός έδρας). Στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις έχει δεχθεί συνολικά 14 γκολ, ενώ σημείωσε μόλις πέντε! Βαρύ είναι το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον 57χρονο Ιταλό προπονητή της Γαλατασαράι μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Τρεις νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για το πρωτάθλημα Τουρκίας μετράει, στον αντίποδα, η Κασίμπασα, που της επέτρεψαν να σκαρφαλώσει στο βαθμολογικό πίνακα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σότα Αρβελάτζε επικράτησε των Καρντεμίρ Καραμπόκ (2-1 εντός έδρας), Γκαζιάντεπσπορ (4-2 εντός έδρας) και Κόνιασπορ (2-0 εντός έδρας), ενώ στις υπόλοιπες δύο ήρθε ισόπαλη με την Τράμπζονσπορ (1-1 εκτός έδρας) και γνώρισε την ήττα από την Ακίσαρσπορ (2-0 εκτός έδρας) και σήμερα, απέναντι στην ντεφορμέ «Γαλατά» μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Μεγάλο το +10.5 της Νεπτούνας

Περνάμε στην Euroleague, και τον αγώνα της Νεπτούνας με τον Ολυμπιακό, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +10.5 πόντων της Νεπτούνας σε απόδοση 1.85. Η Νεπτούνας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι της. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Λιθουανία υποψιασμένος μετά από αυτό που έπαθε ο Ερυθρός Αστέρας. Φαβορί ο Ολυμπιακός λόγω ονόματος και ποιότητας φυσικά.

Η Νεπτούνας έχει στα αρνητικά της τελευταίας εβδομάδας τις δύο κακές εμφανίσεις της εντός για τη λιθουανική LKL. Ήττα άνετη από τη Ρίτας και οριακή νίκη επί της Σιαουλιάι, μιας ομάδας που δύο μέρες πριν είχε φάει 31 από την Ζαλγκίρις και πριν ένα μήνα είχε ηττηθεί άνετα εντός από τη Νεπτούνας. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν φορτσάρει και με τον Τόμιτς στον πάγκο θέλει απλά νίκες για έχει καλύτερο μέλλον όταν τελικά βελτιωθεί. Μια επισήμανση για τον αγώνα Νεπτούνας-Σιαουλιάι που έγινε την Τρίτη. Η Νεπτούνας προηγήθηκε στο ημίχρονο 35-21 και στην τρίτη περίοδο 59-42. Μετά επέτρεψε να μειωθεί η διαφορά. Σε όλο τον αγώνα κυριολεκτικά βαριόταν οι παίχτες της! Κρατούσαν την μπάλα 20” χωρίς να ψάχνουν την καλύτερη επιλογή και η προσπάθεια γινόταν για να μη μείνει η μπάλα στα χέρια τους. Είναι προφανές ότι ο αγώνας ήταν μια απλή προπόνηση για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά κάτι τέτοια ματς τα κερδίζει. Πάντως το +10.5 στην γηπεδούχο φαίνεται μεγάλο. Αν επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι στη Νεπτούνας είχαν το μυαλό τους μόνο στο σημερινό αγώνα τότε το +10.5 είναι καλή επιλογή. Επιλογή λοιπόν Νεπτούνας +10.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected