Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 8ης αγωνιστικής

Pregame-copy12

Πρώτη αγωνιστική για τον μήνα Νοέμβριο στην Α1 Ερασιτεχνική και σειρά έχει η 8η στροφή στο φετινό πρωτάθλημα με οκτώ πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις. Η ρευστή φέτος κατάσταση όσον αφορά τις ομάδες της Ημαθίας που αγωνίζονται στη Γ Εθνική και η δεδομένη δυσκολία για τον πρωταθλητή να κερδίσει την άνοδο του μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, έχουν δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου κατάσταση για τις θέσεις που θα οδηγήσουν στον υποβιβασμό. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το μέλλον είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον στην Α1 και το Imathia Sports News, μέσω της καθημερινού ρεπορτάζ και ανάλυσης, θα παρακολουθεί βήμα – βήμα αυτή τη διαδικασία.

Α2 δούμε το pregame των οκτώ αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής, χρησιμοποιώντας τη βαθμολογική θέση των ομάδων :

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αχιλλέας Νάουσας : Ένα ακόμη από τα πολλά φετινά παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Νάουσας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκ των πραγμάτων για το φίλαθλο κοινό. Η πρωτοπόρος ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, που μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες με τέρματα 18-2 σε αυτό το διάστημα, υποδέχεται τον πάντα μαχητικό Αχιλλέα Νάουσας, ο οποίος μάλιστα στις τρεις εξόδους του στο φετινό πρωτάθλημα μετρά δύο νίκες. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι “μόνιμοι” το τελευταίο διάστημα Γιάννης Βαλδήρ και Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, ενώ ο Τάσος Μπράτσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τραυματισμούς και τιμωρίες.


ΦΑΣ Νάουσα – Άτλας Ζερβοχωρίου : Επιστροφή στο ΔΑΚ της Νάουσας για τον δεύτερο της κατάταξης ΦΑΣ, που υποδέχεται μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, κάτι που δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση ειδικά από τη στιγμή που το συγκρότημα του Γιώργου Σγούρδα μετρά δύο “γκέλες” εντός έδρας με Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Όσον αφορά τις απουσίες, ο νεαρός τεχνικός των γηπεδούχων δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χρήστο Τασιώνα που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Φώτη Κρουσταλά για τον Άτλα, που δεν προπονήθηκε χθες λόγω ενοχλήσεων.


ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Οι δύο “δικέφαλοι” αναμετρούνται αύριο στην Κουλούρα, με εκ διαμέτρου στόχους ωστόσο στο φετινό πρωτάθλημα. Οι νεοφώτιστοι, που έχουν πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα και βρίσκονται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, υποδέχονται τον εξαιρετικό (και) φέτος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που κατορθώνει, παρά το ελλειπές ρόστερ (στο προηγούμενο ματς αγωνίστηκε και πάλι τερματοφύλακας ο Αλέκος Μπουκλάς) να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικεί επί ίσοις όροις (τηρουμένων των αναλογιών) τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο. Με το γνωστό rotation ο Κώστας Κατσώνης για τους γηπεδούχους, μικροπρόβλημα τραυματισμού για τον Λευτέρη Κίτσα του Δημητρίου ωστόσο αναμένεται να δώσει το παρόν στο αυριανό παιχνίδι. Επιστρέφει ο Χρήστος Τζέπης από την τιμωρία του, ενώ θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες πέρσι για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας να επικρατεί 0-12. Δείτε στιγμιότυπα από το συγκεκριμένο παιχνίδι :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Καψόχωρας : Τοπικό ντέρμπι και στα Τρίκαλα, με τον τρίτο της βαθμολογίας Μέγα Αλέξανδρο να υποδέχεται τους Κυπελλούχους Ημαθίας, που φέτος θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Οι “πράσινοι”, που προέρχονται από την ήττα με πολλά παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, θα αγωνιστούν με αρκετά προβλήματα στον αυριανό αγώνα, καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Δημήτρης Σούρλας, Ηρακλής Ελευθεριάδης και ο τιμωρημένος Σάββας Αθανασιάδης, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γιώργος Παντριάς και Ηλίας Αθανασιάδης, που θα δοκιμάσουν πριν τον αγώνα. Από την άλλη πλευρά, συνεχίζουν εκτός λόγω τιμωρίας οι Κώστας και Γιώργος Πιπιλιάρης, ενώ απόντες θα είναι και οι Νίκος Χαρισόπουλος, Γιώργος Μουσκεφτάρας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

298969_292256067453307_1374829657_n222

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


Φίλιππος Μελίκης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο της Μελίκης. Οι “ερυθρόλευκοι”, με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρης Τσάκαλο και προερχόμενοι από το εμφατικό 1-4 στο Κλειδί, υποδέχονται τους “πράσινους” του Σάββα Αβετίδη, που πραγματοποιούν αξιοθαύμαστη πορεία μέχρι στιγμής και παλεύουν επί ίσοις όροις όλα τα παιχνίδια. Μοναδικό πρόβλημα για τον Φίλππο στο αυριανό παιχνίδι ο Λάζαρος Μουρατίδης, που έχει τράβηγμα στον προσαγωγό, χωρίς τους Χρήστο Οικονόμου, Αντώνη Τσανασίδη και Σάκη Τέτο (50-50 οι δύο τελευταίοι) οι φιλοξενούμενοι , σε ένα παιχνίδι που αναμένεται (καιρού επιτρέποντος) να “τραβήξει” τα βλέμματα των φιλάθλων.


Ατρόμητος Διαβατού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Διαβατό, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Οι “κυανόλευκοι” έχουν υποχωρήσει στην 8η θέση της βαθμολογίας και το αυριανό παιχνίδι αντιμετωπίζεται ως…τελικός, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει ψυχολογικό (κυρίως) αβαντάζ για τη συνέχεια. Οι Κώστας Παγγούρας και Μάκης Σπανός δεν θα έχουν στη διάθεση τους τους Γιώργο Κλάψη και Σάκη Καμπά, ενώ ερωτηματικά μέχρι την έναρξη του αγώνα είναι οι Σάκης Μπάκανος (επαγγελματικοί λόγοι) και Αντώνης Καρατάσιος (μικροτραυματισμός). Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Γιουρόπουλος θα δοκιμάσει την τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να δώσει το παρόν λόγω της θλάσης που υπέστη στο ματς Κυπέλλου με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Δαρδακούλης που νιώθει καλύτερα.


Φίλιππος Μέσης – Εθνικός Κλειδιού : Ματς…αποδείξεων στη Μέση το Σάββατο, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι “βυσσινί”, που πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχονται τον “λαβωμένο” (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Εθνικό Κλειδιού, που προέρχεται από τη βαριά ήττα με 1-4 από τον Φίλιππο Μελίκης ενώ ταυτόχρονα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κώστα Φιρινίδη (τραυματίας) και Νίκου Παρασχόπουλου (τιμωρημένος), που θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερες λύσεις σε ένα ματς όπως το αυριανό.

δείτε στιγμιότυπα από το αντίστοιχο παιχνίδι της περιόδου 2012-2013

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας : Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι στο ορεινό Βέρμιο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι νεοφώτιστοι του Σάκη Γλώσση, που είχαν εξαιρετική απόδοση κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας, αλλά ηττήθηκαν στο 90+6′ με το απευθείας φάουλ του Μερκούρη Καραλιόπουλου, υποδέχονται τους “κιτρινόμαυρους”, που επέστρεψαν στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Για τους “κυανοκίτρινους” δύσκολη είναι η συμμετοχή του Βαγγέλη Μίσκου, που συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Βασίλη Δημητρίου, που “έσφιξε” τα δόντια και αγωνίστηκε στο Γιαννακοχώρι, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του. “Κομπλέ” αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, που θα επιδιώξουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

mexx-logo124

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής (1/11) 8ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

ΦΑΣ Νάουσα (2) – Άτλας Ζερβοχωρίου (5)

Φίλιππος Μελίκης (9) – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (7)

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (4) – ΑΕ Καψόχωρας (13)

Φίλιππος Μέσης (15) – Εθνικός Κλειδιού (10)

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (3)

Ατρόμητος Διαβατού (8) –  Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (14)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (11) – ΑΕ Χαρίεσσας (12)

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – Αχιλλέας Νάουσας (6)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιεχνικής


σάρωση0001Το pre game της 8ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά της Κάβας “Παραπούρας” (Κεντρικής 2 στη Μελίκη)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected