Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 (6η αγων.) αλλά και της Β Ερασιτεχνικής (4η αγων.)

pregame1

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

6η αγωνιστική

Πρωινό Κυριακής με δράση για τις 12 ομάδες του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής, με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Τα “φώτα” πέφτουν στο ΔΑΚ “Βικέλας”, καθώς η πρωτοπόρος και αήττητη Ακαδημία Βέροιας φιλοξενεί την πολύ δυνατή φέτος Δόξα Λιανοβεργίου, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 8 βαθμούς. Τάσος Ανθυμιάδης και Σάκης Παγγούρας (αμφότεροι με παρελθόν ως αντίπαλοι στην Α1 Ερασιτεχνική) προετοίμασαν τους παίκτες του για το αυριανό ντέρμπι, που καιρού επιτρέποντος, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ποδοσφαιρόφιλων.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Σταυρό και Νεόκαστρο (αντίπαλοι των γηπεδούχων η τρίτη και η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας αντίστοιχα), ενώ αμφίρροπο αναμένεται και το ματς στα Παλατίτσια όπου ο τοπικός ΠΑΟ εμφανίζεται ιδιαίτερα μαχητικός εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

ΠΑΟ Παλατίτσια (8) – Μακεδονικός Πλατάνου (7)

Νηρέας Βέροιας (11) – Αλιάκμων Νησελίου (12)

Εθνικός Ράχης (13) – Άρης Παλαιοχωρίου (6)

Ακαδημία Βέροιας (1) – Δόξα Λιανοβεργίου (4)

Θύελλα Σταυρού (5) – Ποντιακή Νεολαία Άραχου (3)

Αχιλλέας Νεοκάστρου (10) – Νησαϊκός (2)

Ρεπό : ΑΕ Αλεξάνδρειας

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

6η αγωνιστική

Έξι σπουδαίες αναμετρήσεις στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στην Α2, με τον πρωτοπόρο Κεραυνό να υποδέχεται στην Επισκοπή την ενισχυμένη φέτος Ελπίδα Μονοσπίτων. Εξαιρετικό ενδιαφέρον και στον Κοπανό, με τον τοπικό ΓΑΣ να αγωνίζεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στον τρίτο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Νάουσας. Αμφίρροπο αναμένεται το ματς της Μαρίνας, ενώ παιχνίδια αποδείξεων φαντάζουν αυτά σε Λυκογιάννη (με νέο προπονητή τον Γιώργο Σγούρο), Παναγιωοπούλα και Ραχιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων)

Δόξα Νάουσας (9) – Θύελλα Στενημάχου (4)

Απόλλων Λυκογιάννης (12) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (11)

ΑΟ Μαρίνας (6) – Απόλλων Αγίου Γεωργίου (7)

Κεραυνός Επισκοπής (1) – Ελπίδα Μονοσπίτων (5)

ΑΕΠ Βέροιας (8) – Ακαδημία Μακροχωρίου (10)

ΓΑΣ Κοπανού (2) – Ολυμπιακός Νάουσας (3)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Β Ερασιτεχνική

4η αγωνιστική

Τέταρτη “στροφή” στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πλευράς βαθμολογικής θέσης των ομάδων εστιάζεται στο Δημοτικό Γήπεδο Σχοινά, όπου η τοπική ομάδα (δεύτερη στη βαθμολογία) υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΜΑΣ Βεργίνας που μαζί με την ΑΕ Σφηκιάς αποτελούν τις τρεις αήττητες ομάδες της κατηγορίας. Η ομάδα από τα ορεινά Πιέρια υποδέχεται την ίδια ώρα τον ΑΣ Πατρίδας ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις σε Αγκαθιά και Συκιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Β Ερασιτεχνική, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

ΑΕ Σφηκιάς (3) – ΑΣ Πατρίδας (5)

ΑΕ Σχοινά (2) – ΜΑΣ Βεργίνας (1)

Νίκη Αγκαθιάς (4) – Ερμής Τριλόφου (8)

ΑΟ Συκιάς (6) – Μακεδόνας Βέροιας (7)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected