Κατηγορίες
Football League

Επισκοπή – Ηρακλής Ψαχνών (2-0) Σε μεγάλη μέρα ο Νικόλτσης, πέτυχε και τα δύο γκολ!

Χωρίς τίτλο

Δύο γκολ του Γιώργου Νικόλτση ήταν αρκετά για την Επισκοπή ούτως ώστε να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή Ψαχνών με 2-0 στο Ρέθυμνο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή στιγμή. ο Νικόλτσης στο 6′ πήρε την μπάλα από τον Λάμπρου και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ραπτάκη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον γκολκίπερ της Επισκοπής, Γουναρίδη.

Στο 34′ ο Δουμάνης έκανε κοντινή προβολή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Μανιάτη, με την ομάδα της Εύβοιας να σώζεται!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Στο 71′ τα Ψαχνά έχασαν τεράστια ευκαιρία. Ο Ραπτάκης σούταρε, η μπάλα κατευθύνθηκε προς το τέρμα, με τον Δελήμπαση να διώχνει πάνω από τη γραμμή του τέρματος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην επόμενη φάση, ένα λεπτό αργότερα ο Δουμάνης έδωσε στον Νικόλτση και ο τελευταίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά και της ομάδας του, σφράγισε τη νίκη της Επισκοπή.

 Συνθέσεις

Επισκοπή : Γουναρίδης, Παπαδήμας, Δελήμπασης, Δουμάνης, Νικόλτσης (89’ Πετράκος), Μποτονάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (67’ Βιτώρος), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς (50’ Δρακάκης)

Ηρακλής Ψαχνών : Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (68’ Κοτίτσας), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Ραπτάκης, Νάκα (90’ Δηλαβέρης), Ράντι, Ποσίνκοβιτς (47’ Φαρία), Φλίγκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected