Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

ΑΟΤ Αλίμου – Παναιγιάλειος (0-0) Για 90′ ο Τζημογιάννης

4e2a4280e90bfde0f5f3a02aeeb630c8_LΧωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Καισαριανή, με τον Άλιμο να παραχωρεί «λευκή» ισοπαλία 0-0 απέναντι στον Παναιγιάλειο.

To παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τις δυο ομάδες να δίνουν βάσεις στην άμυνα και όχι στον επιθετικό τομέα. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στον Παναιγιάλειο, όταν στο 6’ ο Μπαντίκος μπλόκαρε την κεφαλιά του Ιωάννου.  Από εκεί και πέρα, η ομάδα των φιλοξενούμενων ήταν αυτή που έδειχνε ότι είχε μια μικρή υπεροχή χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει σε ένα τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, παρά τις αλλαγές που έκαναν οι δυο τεχνικοί με το παιχνίδι να γίνεται πιο σκληρό. Ο Αλίμος στο 57’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι του Τσιμογιάννη, με τον ρέφερι του αγώνα να δείχνει την συνέχεια του παιχνιδιού.

ΑΟΤ Αλίμου : Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Σαγανάς, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Παντελής, Κάρδαρης, Μου (79′ Σιμάο), Δωροβίνης (71′ Καραμέρης), Καλαϊτζίδης, Μπονγκ (87′ Σταύρου).

Παναιγιάλειος : Σταυριανός, Τζημογιάννης, Μπούνας, Τσατσαρής, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας (57′ Μπουτζίκος), Σταμογιάννος (44′ Νάστος), Ιωάννου, Ουρτάδο, Μίλιεβιτς (67′ Κατσικοκέρης), Σκαρτσίλας.,

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected