Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Λατινική Αμερική – Εκεί μπαίνουν γκολάρες, όχι αστεία…! (vid)

fca6d0a66fd70d4ed6bfe22d0a030d55_LΗ πεποίθηση ότι Λατινική Αμερική εξακολουθεί να  παράγει ποδοσφαιρικά αριστουργήματα  είναι ευρέως διαδεδομένη αλλά φαίνεται από το βίντεο που ακολουθεί ότι ακόμα και η λιγότερο σπουδαία του κεντρικού τμήματος της  μακρινής ηπείρου  σχολή έχει να επιδείξει  αξιοθαύμαστα επιτεύγματα.

Περίτρανη απόδειξη  για του λόγου το αληθές  αποτελεί η απίστευτη γκολάρα που σημειώθηκε στη διάρκεια του αγώνα  της Κλαμπ Σπορτ Ερεδιάνο με την Ντεπορτίβο Σαπρίσα για το πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα.

Η Ερεδιάνο επικράτησε στο μεγάλο αυτό ντέρμπι της  χώρας της Κεντρικής Αμερικής  3-2 χάρη σε ένα γκολ που ασφαλώς και δικαιολογημένα διεκδικεί δάφνες όχι απλά τα στενά όρια της Κόστα Ρίκα αλλά και σ’ όλη την αμερικανική ήπειρο (και  πιθανόν και όχι μόνον).

Το σημείωσε ο Εστέμπαν Ραμίρεζ στο 21ο λεπτό  όταν με το σκορ 2-1 ήδη υπέρ της γηπεδούχου μετά από αδυναμία αντιπάλου αμυντικού  να απομακρύνει έκανε κοντρόλ με το στήθος  και στη συνέχεια δίχως να αφήσει την μπάλα να πέσει στο έδαφος  απέφυγε με …κεφαλιά  αντίπαλο και  έπιασε ένα εν κινήσει βολέ που έστειλε την στρογγυλή θεά να καταλήξει στα δίκτυα της  Ντεπορτίβο για το 3-1.

Ένα μικρό ποδοσφαιρικό ποίημα από τον Κοσταρικανό χαφ  το οποίο όσο και να το βλέπει κανείς δεν το χορταίνει. Και επιπλέον αποδείχθηκε αυτό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του καθώς οι φιλοξενούμενοι το μόνον που κατάφεραν ήταν να μειώσουν λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους  ενώ το σκορ δεν άλλαξε στο 2ο και έτσι η  Ερεδιάνο πήρε τους τρεις βαθμούς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected