Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – Οπούντιος Μαρτίνου 1-1

Bataniakos-MartinoΣε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Βατάν της Κατερίνης, ο τοπικός Βατανιακός και ο Οπούντιος Μαρτίνου μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και πήραν από έναν βαθμό στο ισόπαλο, 1-1 μεταξύ τους παιχνίδι.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για την ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου στο πρωτάθλημα, αλλά και εκτός έδρας όπου έχει γευτεί τη γεύση και των τριών αποτελεσμάτων (ήττα, νίκη και τώρα ισοπαλία). Σίγουρα οι «πράσινοι» μπορούσαν κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς, αλλά και ο ένας πόντος δεν είναι καταστροφή, ειδικά όταν τον παίρνεις εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι έπαιζαν σήμερα το τελευταίο τους χαρτί και προηγήθηκαν σε ένα κομβικό σημείο και μάλιστα με πέναλτυ, ενώ χρειάστηκε να μπούμε στο τελευταίο 10λεπτο όπου το Μαρτίνο ισοφάρισε και είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες ακόμη και να πάρει το ματς

Η εικόνα του ματς

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους, αποτέλεσμα της τακτικής τους ήταν το μηδέν μπροστά και στις δύο εστίες.

Ότι καλό προήρθε ήταν από σουτ έξω από την περιοχή με τους δύο τερματοφύλακες να δείχνουν ετοιμότητα όποτε χρειάστηκαν.

Το πρώτο καλό σουτ ήταν από πλευράς Μαρτίνου με τον Καπό το δυνατό σουτ του οποίου στο 10΄ έβγαλε δύσκολα ο Τζήμας. Ο Καπός που ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε μία ακόμη δύσκολη επέμβαση στο 20΄με διαγώνιο σουτ που απέκρουσε με τα πόδια σωτήρια.

Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ του Πουτουρίδη στο 16΄ που εξουδετέρωσε ωραία ο Τσίμας, ενώ το σουτ του Σκούρτι στο 41΄έφυγε λίγο άουτ στις πιο καλές φάσεις του α΄ 45λεπτου.

Στην επανάληψη

Περισσότερες συγκινήσεις έκρυβε η επανάληψη όπου σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν πρώτοι το σκορ χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Ποτουρίδη στο 65΄. Την ποινή κέρδισε ο Δαδάκας από τον τερματοφύλακα Τσίμα και εκτέλεσε εύστοχα ο νο 10 του Βατανιακού.

Το Μαρτίνο είχε μπει καλύτερα στην επανάληψη και έχασε μεγάλη ευκαιρία σε κενό τέρμα στο 59΄ με τον Βλάχο. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει με σουτ του Καρτσαμπά στο 56΄ που έφυγε λίγο άουτ.

Στο 71΄ σουτ του Βραχνού από πλάγια θέση έφυγε άουτ , ενώ στο 79΄η κεφαλιά του Νικολόπουλου σταμάτησε στον πολύ καλό Τζήμα.

Το Μαρτίνο τελικά βρήκε απάντηση στο 80΄σε φάση που ξεκίνησε από φάουλ του Νικολόπουλου, προσωρινή επέμβαση του Τζήμα και ο Τσέλλος από κοντά έγραψε το 1-1 που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.

Κι αυτό γιατί ο Τζήμας είπε δύο φορές όχι σε προσπάθειες των Πέππα (86΄) και Νικολόπουλου (90+), διατηρώντας το πολύτιμο για τον Βατανιακό 1-1.

martinoB

Συνθέσεις

Βατανιακός : Τζήμας, Τάχος, Χαρτοματζίδης, Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Πιριτσαούς, Σκούρτι, Καρτσαμπάς, Δαδάκος, Ποτουρίδης, Βραχνός

Οπούντιος Μαρτίνου : Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος (Κλωτσοτύρας), Νικολόπουλος, Βλάχος, Καπός, Καντού (Στυλιανός), Πέππας

*efthia.gr, στοιχεία και φωτ. από Μπάμπη Πεΐδη 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected