Football League

Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος (1-2) Σκόρερ ο Τζημογιάννης!

pgspsaxnaΜεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Παναιγιαλείου μέσα στα Ψαχνά, αφού κέρδισε τον τοπικό Ηρακλή με 1-2! Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν, παρουσιάστηκε σοβαρή και αποτελεσματική και δεν άφησε να υπάρξει καμία αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο νικητής στον συγκεκριμένο αγώνα. Μάλιστα η εικόνα του Παναιγιαλείου, δεν είχε καμία σχέση με αυτήν της Καισαριανής στον αγώνα απέναντι στον Άλιμο, αφού το στήσιμο των παικτών του Παναιγιαλείου από το προπονητή της ομάδας, ήταν άψογο και το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Τζημογιάννης με κεφαλιά στο 23’ έπειτα από κόρνερ του Ουρτάδο. Μάλιστα οι ‘’μελανόλευκοι’’ έχασαν άλλες δυο ευκαιρίες να σημειώσει και δεύτερο γκολ από νωρίς αλλά ο Σεχολάρι και ο Πόνσε, δεν κατάφεραν να βρουν το στόχο. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναιγιάλειος ευτύχισε να αυξήσει το δείκτη του σκορ σε 0-2. Ο Σκαρτσίλας έπιασε την κεφαλιά, ο Μανιάτης απόκρουσε προσωρινά αλλά ο Ουρτάδο που καραδοκούσε διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 53’! Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 78’, όταν ο Γουόρντεν με σουτ μείωσε το σκορ σε 1-2, όπου αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Με αυτή τη νίκη ο Παναιγιάλειος, σπάει την ‘’κατάρα’’ απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, καθώς σε όσες αναμετρήσεις είχαν έρθει αντιμέτωπες οι δυο ομάδες στην πόλη της Εύβοιας, ο Παναιγιάλειος δεν είχε καταφέρει να φύγει με τους βαθμούς της νίκης ποτέ.

Με αυτήν τη σπουδαία νίκη ο Παναιγιάλειος πλησίασε ακόμα περισσότερο την κορυφή, αφού έφτασε τους 10 βαθμούς και πλέον περιμένει την επόμενη Δευτέρα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικό στάδιο του Αιγίου, σε ένα ματς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ντέρμπι κορυφής.

*filodimos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected