Ποδόσφαιρο

Βασίλης Αμανατίδης – Ανάλυση και παρουσίαση των μαθημάτων για τους τερματοφύλακες

1549303_10203438154853697_2132153164646978344_nΜε την παρούσα επιστολή κάνω γνωστή την έναρξη παράδοσης μαθημάτων που αφορούν στην εκπαίδευση Τερματοφυλάκων Ποδοσφαίρου, ηλικίας 10 έως 20 ετών, από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Βέροιας -Νάουσας και Ολυμπιακού Βόλου κ. Βασίλη Αμανατίδη.

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16.00. Οι τακτικές ώρες και ημέρες των προπονήσεων θα καθοριστούν στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη το πρόγραμμα και την ιδιαιτερότητα του κάθε αθλητή. Οι τερματοφύλακες που το επιθυμούν θα αξιοποιήσουν και θα βελτιώσουν το ταλέντο τους, σε σχέση με την προοπτική τους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που θέτει το «Marketing» της FIFAτο οποίο συνεχώς ανεβάζει την παραγωγή του θεάματος και την επίτευξη περισσοτέρων «τερμάτων», ώστε το κοινό να ικανοποιεί την δίψα του για θέαμα.

Επίσης οι συνεχείς αλλαγές των κανονισμών που ευνοούν το επιθετικό παιχνίδι αλλά και η νέα τεχνολογία που εφαρμόζεται στις ολοένα και ελαφρύτερες μπάλες παιχνιδιού καθιστούν το έργο του τερματοφύλακα πολύ δύσκολο.

Για όλους τους λόγους που προανέφερα, θα προσπαθήσω, να μεταδώσω στους τερματοφύλακες όλες τις μεθόδους αντιμετώπισης των προβλημάτων αλλά και τους τρόπους της μέγιστης αξιοποίησης των δυνατοτήτων τους τόσο σε επίπεδο εκγύμνασης αλλά και σε επίπεδο επικοινωνίας και συμμετοχής κατά την διάρκεια των αγώνων, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να εκτοξευθούν αγωνιστικά και να κάνουν την διαφορά ανάμεσα στους συναθλητές τους.

Όσον αφορά στα αμυντικά τους καθήκοντα οι τερματοφύλακες θα διδαχθούν τακτικές λειτουργίας, τρόπους σκέψης και συμμετοχής, καθώς και μεθόδους προετοιμασίας για παραγωγικό παιχνίδι. Η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης αθλητικής προσωπικότητας με ορθές κατευθύνσεις και φίλαθλο πνεύμα κατά την διάρκεια των αγώνων με τους συμπαίκτες τους, θα επιτρέψει στους εν δυνάμει τερματοφύλακες να παίξουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, πράγμα το οποίο συνεπάγεται σκληρή, μεθοδευμένη και πειθαρχημένη εκπαίδευση .

Απευθύνομαι λοιπόν προς τερματοφύλακες, ερασιτεχνικές ομάδες, ακαδημίες ποδοσφαίρου, Υποδομές επαγγελματικών ομάδων και σε επαγγελματίες τερματοφύλακες. Παρακαλώ όπως οι γονείς των τερματοφυλάκων να επικοινωνήσουν μαζί μου στο τηλέφωνο 6987.059109 και την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16.00 οι αθλητές να βρίσκονται στο Δημοτικό γήπεδο Νέας Λυκογιάννης, με την προπονητική τους ενδυμασία, για γνωριμία αλλά και την έναρξη των μαθημάτων Εκπαίδευσης.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας

Με Εκτίμηση

Βασίλης Αμανατίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected