Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ15 – Παναιτωλικός Κ15 1-1

b13838425920_neoi_slΈνα πολύ θεαματικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι 60 περίπου θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, Βέροια και Παναιτωλικός έπαιξαν επιθετικά και δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο, καθώς οι μεν Αγρινιώτες πήραν το προβάδισμα και διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, οι δε Ημαθιώτες πάλεψαν στο δεύτερο, ισοφάρισαν και θα μπορούσαν αν ήταν πιο προσεκτικοί να κάνουν την ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της άμυνας της “Βασίλισσας”, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα, το σουτ όμως του Πετρούση βρήκε το δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, οι “κυανοκίτρινοι” είχαν μια καλή φάση από πλάγια, ο Πάνου όμως αντέδρασε σωστά και απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Γιάννη Καψαλιάρη μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση και το κατάφεραν με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, με σκόρερ τον Πετρούση ο οποίος με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, έφερε το ματς στα ίσια.

Τα επόμενα 20 λεπτά περίπου μέχρι το τελικό σφύριγμα, ήταν πραγματικά “γκραν γκινιόλ”. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και τη Βέροια να φτάνει στο γκολ δύο φορές, με τους Φωτόπουλο και Πετρούση.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η “Βασίλισσα” έφτασε τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα, παραμένοντας σταθερά στην 4η θέση. Οι φιλοξενούμενοι φιγουράρουν μία θέση παραπάνω, έχοντας φτάσει αισίως τους 11 βαθμούς σε 6 παιχνίδια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Μοσχόπουλο Χ.

Η σύνθεση της Βέροιας 

Πάνου, Τρούπκος, Χρυσόπουλος, Ταλέμπορας, Κουτσούκης, Τζίρος (55′ Γκαλίτσιος / 72′ λ.τ. Κανδηλίδης), Καγκελίδης, Πετρούσης, Καϊσίδης, Φωτόπουλος, Παπακωνσταντίνου (70′ Καραγιάννης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected