Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 (8η αγων.) αλλά και της Β Ερασιτεχνικής (6η αγων.)

pregame11

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

8η αγωνιστική

Πολλές οι ποιοτικές ομάδες στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, κάτι που δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον όσον αφορά τις δύο ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο τους στα “μεγάλα σαλόνια” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Στο αυριανό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής δεσπόζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι κορυφής, που αναμένεται να συγκεντρώσουν τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου και θα φανερώσουν σε μεγάλο βαθμό ποιες ομάδες θα διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου.

Στο Λιανοβέργι αρχικά η τοπική Δόξα υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Νησαϊκό, στην δεύτερη εκτός έδρας δυνατή δοκιμασία των “πρασίνων” μετά το ΔΑΚ Βικέλας κόντρα στην Ακαδημία. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έχει την ευκαιρία στο αυριανό παιχνίδι να πλησιάσει περισσότερο τις προνομιούχες θέσεις, με τους φιλοξενούμενους σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, να κάνουν πολύ σημαντικό βήμα ενόψει της συνέχειας.

Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Βικέλας του Μακροχωρίου, η Ακαδημία υποδέχεται την ΑΕ Αλεξάνδρειας, ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μοναδικές αήττητες ομάδες του ομίλου. Με νίκη η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη πραγματοποιεί τεράστιο βήμα για την άνοδο, το “διπλό” όμως για το συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη θα…αφοπλίσει την περόνη και θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την (ούτως ή άλλως από το ξεκίνημα) αντεπίθεση προς την κορυφή.

Στα άλλα ματς, ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στη Θύελλα Σταυρού και στον ανεβασμένο Μακεδονικό Πλατάνου αλλά και το ματς στον Άραχο, όπου η τοπική Ποντιακή Νεολαία υποδέχεται τον τρίτο της κατάταξης Άρη Παλαιοχωρίου. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμέτρηση σε Νεόκαστρο και Μέση  όπου οι αντίπαλοι θα επιδιώξουν τη νίκη ώστε να απομακρυνθούν από την τελευταία θέση που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

Νηρέας Βέροιας – ΠΑΟ Παλατίτσια

Ακαδημία Βέροιας – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Θύελλα Σταυρού – Μακεδονικός Πλατάνου

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αλιάκμων Νησελίου

Ποντιακή Νεολαία Άραχου – Άρης Παλαιοχωρίου

Δόξα Λιανοβεργίου – Νησαϊκός

Ρεπό : Εθνικός Ράχης

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


 

Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

8η αγωνιστική

 

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον 2ο όμιλο της Α2, με τον Κεραυνό Επισκοπής να έχει αποκτήσει διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο ΓΑΣ Κοπανού, ο οποίος μάλιστα νιώθει την…ανάσα των διωκτών του, που καραδοκούν για την προνομιούχο θέση. Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, μοναδική αήττητη στον όμιλο, υποδέχεται στην Επισκοπή τη Δόξα Νάουσας ενώ ο ΓΑΣ  θα αγωνιστεί κόντρα στους επίσης “κιτρινόμαυρους” της Νέας Γενεάς Νικομήδειας, που μοιράζονται την τελευταία θέση με τον Απόλλων Λυκογιάννης.

Η τρίτη Θύελλα Στενημάχου δοκιμάζεται στη Ραχιά κόντρα στην ανεβασμένη ΑΕΠ Βέροιας, ενώ δύσκολο έργο έχει και ο Ολυμπιακός Νάουσας, που μεταβαίνει στα γειτονικά Μονόσπιτα για να τεθεί αντιμέτωπος με την τοπική Ελπίδα. Μεγάλης σημασίας είναι οι αναμετρήσεις σε Μαρίνα και Μακροχώρι, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη στον πίνακα των σκόρερς, λόγω των πολλών παικτών που φέτος…πυροβολούν κατά ριπάς!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

ΑΟ Μαρίνας (9) – Απόλλων Λυκογιάννης (11)

Κεραυνός Επισκοπής (1) – Δόξα Νάουσας (8)

ΑΕΠ Βέροιας (6) – Θύελλα Στενημάχου (3)

ΓΑΣ Κοπανού (2) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (12)

Ακαδημία Μακροχωρίου (10) – Απόλλων Αγίου Γεωργίου (7)

Ελπίδα Μονοσπίτων (5) – Ολυμπιακός Νάουσας (4)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου


Β Ερασιτεχνική

6η αγωνιστική

Μία ακόμη αγωνιστική με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την Κυριακή, στην οποία δεσπόζει το ντέρμπι ανόδου ανάμεσα στη Νίκη Αγκαθιάς και την πρωτοπόρο ΑΕ Σχοινά. Οι φιλοξενούμενοι είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας και στην έδρα των “ασπρόμαυρων” θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μπάμπη Καψάλη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πετύχει την 4η νίκη στο πρωτάθλημα, που θα της δώσει μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος ΜΑΣ Βεργίνας υποδέχεται τον Μακεδόνα Βέροιας και θα περιμένει “γκέλα” της ΑΕ Σχοινά για να επιστρέψει (εφ όσον βεβαίως καταβάλει τους μαχητικούς “κυανόλευκους” στην κορυφή, ενώ μόνο νίκη θέλουν ΑΕ Σφηκιάς και ΑΣ Πατρίδας, αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου. Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για ΑΟ Συκιάς και Ερμή Τριλόφου, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που τους έφεραν (ειδικά τους “πράσινους” που είναι ουραγοί) σε δυσχερή θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στη Β Ερασιτεχνική, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

Νίκη Αγκαθιάς (3) – AΕ Σχοινά (1)

ΑΟ Συκιάς (6) – AE Σφηκιάς (4)

Ερμής Τριλόφου (8) – ΑΣ Πατρίδα (5)

ΜΑΣ Βεργίνας (2) – Μακεδόνας Βέροιας (7)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected