Κατηγορίες
Διάφορα

Να γιατί κάποιες φορές η δημοσιότητα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ… (photos+vid)

Πριν από δύο εβδομάδες ο 16χρονος Alex Lee ήταν ένας έφηβος ο οποίος είχε μια απλή όπως όλοι καθημερινότητα. Ξυπνούσε 7 το πρωί για να πάει στο σχολείο, έπαιζε ποδόσφαιρο, και τον μάλωνε η μητέρα του επειδή δεν πέταγε τα σκουπίδια.

Όλα αυτά άλλαξαν στις 2 Νοεμβρίου όταν ξαφνικά έγινε ο #AlexFromTarget όταν μια φωτογραφία του πίσω από το ταμείο του καταστήματος Target έγινε viral. O όμορφος έφηβος της Καλιφόρνια έγινε διάσημος εν μια νυκτί χωρίς λόγο στα πλαίσια ‘πειράματος” της εταιρείας μάρκετινγκ Breakr.

‘Ήταν μια τυπική μέρα” είπε ο νεαρός στους New York Times και μέσα σε λίγα λεπτά όλα άλλαξαν.

Στην αρχή η φήμη είχε πλάκα, όμως τώρα η ζωή του έχει γίνει ένας ζωντανός εφιάλτης. Ο Alex δέχεται απειλές για τη ζωή του, φοβάται να βγει έξω από το σπίτι καθώς τον κυνηγάνε συνεχώς δημοσιογράφοι ενώ έχει γίνει πιο διάσημος και από τον Justin Bieber!

Επίσης, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ακόμα και στο σχολείο του τον κυνηγάνε κορίτσια που θέλουν να βγάλουν μια selfie μαζί του. Παράλληλα, το τηλέφωνό του και οι λογαριασμοί του στα κοινωνικά δίκτυα έχουν πάρει φωτιά και δεν μπορεί να ηρεμήσει ούτε λεπτό. Ενδεικτικά έχει πάνω από 730.000 ακολούθους στο Twitter και πάνω από 2.3 εκατ. στο instagram.

“Είμαι όλη την ώρα μέσα στο σπίτι, φοβάμαι να βγω έξω, έχω πάθει αγοραφοβία”, λέει ο ίδιος ο οποίος εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή της Ellen de generis.

Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που δεν τον συμπαθούν αλλά όπως λέει ο ίδιος έχει υπάρξει θύμα bullying και ξέρει πως να το αντιμετωπίσει. “Θα σε βρω και θα σκοτώσω”, ήταν ένα από τα απειλητικά μηνύματα που του έστειλε κάποιος άγνωστος.

Οι γονείς του έχουν απευθυνθεί σε ειδικούς γιατί δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τη φήμη του ενώ ανησυχούν καθότι έχουν διαρρεύσει προσωπικά δεδομένα του γιου τους όπως λογαριασμοί τραπέζης και τηλεφωνικά απόρρητα.


πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected