Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων (2-0) Σκόρερ ο Παπαστεργίου! (vid)

Χωρίς τίτλοΤα «Λιοντάρια» επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο πλαίσιο 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και… απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής.

Το «συγκρότημα» του Κώστα Βασιλακάκη εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις… γκέλες των Καβάλας και Έβρου Σουφλίου και πλέον βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών από τον δεύτερο, πλέον, Άρη, ο οποίος νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 10’ έφτασε μία… ανάσα από το γκολ, αλλά το σουτ του Τσιμίκα έξω από την περιοχή, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζιάκα. Η υπεροχή των «Λιονταριών» έφερε… καρπούς στο 37ο λεπτό, όταν ο Τσιμίκας έβγαλε… τετ-α-τετ τον Παπαστεργίου και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός της αναμέτρησης… έπεσε αισθητά, όμως, οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο 62’ όταν ο Γαϊδαρτζής με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπονέρη, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 88’ ο Ηρακλής Αμπελοκήπων έμεινε με παίκτη λιγότερο, μια και ο Γιώγος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα.

Πανσερραϊκός: Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης (46’ Γαλακτερός), Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Κ. Τριανταφύλλου, Παπαστεργίου, Μπονέρης (78’ Ασλανίδης), Γαϊδαρτζής, Τάντιτς (84’ Μουτεσίδης).

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Κοτέντσης, Κουρδάκης, Γιαξής, Πολίτης (67’ Σασιασβίλι), Μαυρίδης (87’ Ιωαννίδης), Χιονίδης, Σαράφογλου, Καρατζάογλου (46’ Νικολίτσας).


πηγή ρεπορτάζ

βίντεο panserraikaraGR

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected