Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0

322b1ab54444b90d2147a6c1e183b951_LΣτη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανέβηκε ο Άρης που νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

 Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος σημείωσε ο Ατματσίδης στο 56′ μετά από φάση διαρκείας στα «καρέ» των φιλοξενούμενων.

Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι κι έστω αν δυσκολεύτηκαν κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη που τους ανεβάζει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή αλλά ήταν πολύ φλύαροι και δεν δημιούργησαν τις ευκαιρίες που θα ήθελαν.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι παίκτες του Κάμπος μπήκαν δυνατά στο ματς και ζήτησαν πέναλτι στο 48′ όταν στην κεφαλιά του Καπνίδη η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο χέρι του Σιδηρόπουλου. Λίγο αργότερα ο αμυντικός της ομάδας των Γιαννιτσών αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 56′ ο Ατματσίδης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι προτίμησαν να παίξουν συντηρητικά με στόχο να μην απειληθούν και κάπως έτσι πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0).

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός(69 Χιντασέλι), Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος(46 Λεμονής), Ατματσίδης, Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (78 Ρένια).

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης(89 Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (79 Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας(67 Γκάρτσιος), Κιόρτσης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected