Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Πύρασος 1-1 (photos)

MART-AGX3Τις πρώτες του εντός έδρας απώλειες είχε σήμερα στο γήπεδο της Λάρυμνας ο Οπούντιος Μαρτίνου. Το τελικό 1-1 ήρθε απέναντι στην καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει στη Λοκρίδα, τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου.

Οι φιλοξενούμενοι καλά διαβασμένοι και θέλοντας να διαγράψουν ως κακή παρένθεση την ήττα της περασμένης αγωνιστικής όταν και διασύρθηκαν στην έδρα τους με 1-5 από την Άρτα, έκλεισαν του διαδρόμους προς την εστία του Στούκα και ζήτησαν συγχρόνως στην κόντρα την επιτυχία.

Ήταν η ομάδα που ευτύχησε να προηγηθεί και στο σκορ και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Οπούντιου. Οι «πράσινοι» αντίθετα δεν κατάφεραν σε καίρια σημεία να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και όπως και στο ματς με τον Βατανιακό, έτρεχαν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν. Ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο ο Οπούντιος τα έπαιξε όλα για όλα και αφού έχασε αρκετά γκολ ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 90΄με ένα γκολ, την πατρότητα του οποίου διεκδικούν τρεις παίκτες!

Το πρώτο μέρος

Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος όπου η καλύτερη φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους, που είχαν δοκάρι με τον Κοντοβά. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν έχοντας μια φλύαρη υπεροχή, όμως ο Πύρασος ευτύχησε να προηγηθεί στο πιο κρίσιμο σημείο με τον Κοντοβά.

16΄: Κεφαλιά – πάσα του Σπύρου Γκάγκα για τον Κοντοβά μέσα στην περιοχή που πλασάρει ελάχιστα άουτ.

19΄: Κομπίνα σε φάουλ για το Μαρτίνο με τον Πέππα να σουτάρει τον Στούκα να αποκρούει προσωρινά και τον Λεωνίδα Γκάγκα να ολοκληρώνει.

20΄: Κάθετη μπαλιά του Βλάχου για τον Καπό κι αυτός στον Πέππα που σούταρε ελάχιστα άουτ.

25΄: Ξαφνικό σουτ του Χάνου από 25 μέτρα με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

30΄: Από φάουλ του Κοντοβά η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι του Τσίμα. Στην επαναφορά ο Σπ. Γκάγκας αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

40΄: Μπαλιά του Πέππα για τον Νικολόπουλο πρόλαβε όμως σωτήρια ο Σφάκας και απομάκρυνε.

MART-AGX4

Η επανάληψη

48΄ Προσπάθεια του Πέππα με την μπάλα να βρίσκει και το χέρι του Σφάκα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο κ. Μανιώτης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

60΄: Σουτ του Βέλλιου η μπάλα βρίσεκι το κεφάλι του Στεφανή και καταλήγει κόρνερ.

62΄: Συνεργασία Καπού – Καντού και ωραίο σουτ του τελευταίου μόλις δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

66΄: 0-1 με σουτ έξω από την περιοχή του Κοντοβά, διαμαρτυρίες οι γηπεδούχοι για μη τήρηση του fai play από τους παίκτες της Θεσσαλικής ομάδας, καθώς είχε χτυπήσει ο Μπαρκώσης.

69΄: Σέντρα του Πέππα από δεξιά κεφαλιά – ψαράκι του Καντού λίγο άουτ.

70΄: Συνδυασμός Καντού – Καπού και πέρασμα για τον Νικολόπουλο που αθ πλασάρει για να διώξει με τα πόδια σωτήρια ο Στούκας.

79΄: Διαγώνιο σουτ του Καντού και εκπληκτική επέμβαση του Στούκα σε κόρνερ που εκτελέστηκε γρήγορα για τον Νικολόπουλο. Ο τελευταίος βρήκε χώρο έκανε όμως κακή επιλογή σουτάροντας άουτ αν και το μισό Μαρτίνο περίμενε την τελική του πάσα στην περιοχή.

82΄; Πάσα του Νικολόπουλου για τον Κουτσούμπα το σουτ που έπιασε όμως έφυγε ελάχιστα άουτ.

86΄: Πλασέ από τον Πέππα στη γραμμή έσωσε την ομάδα του ο Χάνος.

90΄: Γέμισμα από μακριά και διεκδίκησε της μπάλας από τον προωθημένο Σπυριδάκη, ανάμεσα σε Γκάγκα Λ. και Σφήκα. Η μπάλα κάπου βρήκε και έκανε το χατίρι των γηπεδούχων ξεπερνώντας και τον Στούκα για το 1-1.

AGXIALOSM MartinoAGX

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης Τσέλλος, Βέλλιος (71΄ Κλωτσοτήρας), Νικολόπουλος (87΄ Στυλιανός), Βλάχος, Καπός, Καντού, Πέππας

Πύρασος (Στέφανος Ξηρόφωτος): Στούκας, Γκάγκας Σπ., Σφάκας, Κοντοβάς Ι., Γκάγκας Λ., Στεφανής, Χάνος, Βαγγελάκος, Μυργιώτης (65΄ Δαμάσκος), Κοντοβάς Π. (83΄ Μίλτος), Γκίκα (46΄ Μαλακασιώτης)

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected