Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Βατανιακός 2-0

DSC_0122Καλό παιχνίδι παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τον Βατανιακό, στο τοπικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε με το δυνατό και καθαρό παιχνίδι των δυο ομάδων, έφυγε όμως με διαφορετικά συναισθήματα αφού τους φίλους των δυο ομάδων επηρέαζε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Αχιλλέας μπήκε αποφασισμένος να πάρει τους βαθμούς της νίκης ώστε να εκμεταλλευτεί το νέο στραβοπάτημα των αντιπάλων του στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου και την άνοδο στη Β΄εθνική κατηγορία.

Ο Βατανιακός μην έχοντας την πολυτέλεια του εφησυχασμού, μπήκε καλά διαβασμένος στο γήπεδο, έκλεισε τους χώρους και πάλεψε στα ίσια το παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει κάτι από τους γηπεδούχους στο μεταξύ τους Πιερικό ντέρμπι της κατηγορίας

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά, ήταν ο Γασπαράτος που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Βατανιακού πετυχαίνοντας δυο τέρματα τα οποία χάρισαν τους βαθμούς στους πρωτοπόρους του ομίλου.

Οι παίκτες του Τάσου Ιωαννίδη θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα στο 38΄, αν το σουτ του «αρχηγού» Γιώργου Ποτουρίδη, δεν έβρισκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σακελλαρίδη και κατέληγε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Αυτό όμως δε συνέβη κι ενώ ο Γασπαράτος είχε ανοίξει το σκορ στο 30΄του πρώτου μέρους μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Λαζαρίδη και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 35΄να διπλασιάσει τα τέρματα του και τα τέρματα της ομάδας του αφού βρήκε «αέρα» στο σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή του Τζήμα.

Στο 75΄ ο σκόρερ του Αχιλλέα πραγματοποίησε το 2-0 με καλό πλασέ μετά από σέντρα του Παυλίδη, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια δεν είχαμε κάτι σημαντικό με τους γηπεδούχους να πιέζουν να πετύχουν και 3ο γκολ αλλά και τον Βατανιακό να προσπαθεί να μειώσει βγαίνοντας σε αντεπιθέσεις, χωρίς να συμβεί όμως τίποτε από τα δυο.

Έτσι έληξε το παιχνίδι της Νεοκαισάρειας με 2-0, δίνοντας το δικαίωμα στον Αχιλλέα να διατηρηθεί στην κορυφή με μια μικρή διαφορά από τους διώκτες του (πλέον) και τον Βατανιακό να καταστρώνει ήδη τα πλάνα που θα του δώσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Διαιτητής ήταν ο Κρητικός από το Βόλο, με βοηθούς τους Κωτούλα και Τζανή από τα Τρίκαλα.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Αποστόλης Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης. Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης (78΄Κωτσιαρίδης), Οικονόμου, Γασπαράτος, Νάκας (68΄ Μακράκης), Καραγκούνης (84΄Παναγιωτίδης Αν.)

Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας, Τάχος, Χαρτοματζίδης (52΄Μυλιόρδος), Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Πιριτζαούς, Σκούρτι, Καρτσαμπάς (35΄ Ερμάλ), Δαδάκος (76΄Φουλίδης), Ποτουρίδης, Βραχνός.

Η συνέντευξη Τύπου

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected