Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Ανακοίνωση για τη διαιτησία

kapsoxwra-A.E

Δεικτική και ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που λάβαμε πριν λίγα λεπτά από τη διοίκηση της ΑΕ Καψόχωρας. Αφορμή η σημερινή διαιτησία του κ. Καραντώνη στο ματς των “κιτρινόμαυρων” με την ΑΕ Χαρίεσσας, την οποία χαρακτηρίζουν απαράδεκτη, ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στη φετινή προσπάθεια της ομάδας. Αναλυτικά :

“ΠΡΟΣ : ΕΠΣ Ημαθίας

Αξιότιμοι κύριοι,

Ήμαστε ένας σύλλογος που υπηρετούμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο εδώ και σαράντα  έξι (46) χρόνια, με άλλα λόγια από το 1968 έως  και σήμερα με συνεχή παρουσία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Με αφορμή τις συνεχόμενες απαράδεκτες διαιτησίες που συναντήσαμε, νιώθουμε την ανάγκη να αναρτήσουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ήμαστε μια παρέα – συμβούλιο και παίκτες 20 άτομα που σαν στόχο έχουμε κάθε Σάββατο να αγωνιζόμαστε, να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και το άθλημα που αγαπάμε περισσότερο. Δεν κάνουμε πρωταθλητισμό γιατί δεν έχουμε τις δυνατότητες (οικονομικές ,γνωριμίες).

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη διαιτησία του κ.Καραντώνη στον σημερινό  αγώνα με την ΑΕ Χαρίεσσας, γιατί με τις αλλοπρόσαλλες και ανεξήγητες αποφάσεις του κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης.

Ειλικρινά λυπούμαστε για το επίπεδο της διαιτησίας στο νομό μας , ιδιαίτερα όταν αυτό διαμορφώνεται από παλιούς, έμπειρους και «αξιολογημένους» διαιτητές που οφείλουν να λειτουργούν ως παραδείγματα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.

Ίσως οι κύριοι αυτοί δε βλέπουν τα χρώματα της φανέλας των ποδοσφαιριστών αλλά το χρώμα των ποδοσφαιριστών μας μόνο.

Δεν σέβεστε τον κόπο και τον ιδρώτα μας. Έχουμε όλη την διάθεση για μια εποικοδομητική ‘’συνεργασία’’ με όλους. Αυτό το μαρτυρούν και οι πολύ καλές σχέσεις που έχουμε με όλες τις διοικήσεις των ομάδων του νομού μας. Ανάλογες διαιτησίες με αυτές των τελευταίων αγωνιστικών ίσως έχουν σαν συνέπεια γεγονότα που δεν θα είμαστε σε θέση να ελέγξουμε.

Θερμή παράκληση: Σηκωθείτε από τις καρέκλες και πηγαίνετε στα γήπεδα για να σχηματίσετε άποψη για όλα όσα διαδραματίζονται”.

Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Καψόχωρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected