Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μέσης 4-0 (video)

DSCN1560Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και παίζοντας για 65 περίπου λεπτά με παίκτη περισσότερο, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων επικράτησε με 4-0 του Φίλιππου Μέσης έχοντας και πάλι πρωταγωνιστές τους Βασίλη Παπαδόπουλο και Γιώργο Ντάμτσιο. Ο αρχηγός και ο παίκτης-προπονητής της ομάδας πέτυχαν από δύο τέρματα στο σημερινό ματς, που εκτός των τεσσάρων τερμάτων σημειώθηκαν και τρία δοκάρια για τους γηπεδούχους.

Η φάση που έπαιξε σημαντικό ρόλο και που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς σημειώθηκε στο 24′ όταν σε μια εκτός φάσης διεκδίκηση, Παπαδόπουλος και Ρόκο διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και ο ρέφερι κ. Διαμαντόπουλος απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Φίλιππου Μέσης, με την αιτιολογία (όπως γράφτηκε σχετικά στο φύλλο αγώνος) πως έφτυσε τον αντίπαλο του. Ο Άγγελος Ρόκκο έστειλε πριν λίγο προσωπικό μήνυμα στο Imathia Sports News (και το οποίο οφείλουμε να δημοσιεύσουμε) παραδέχεται μεν το γεγονός, λέγοντας όμως πως προκλήθηκε αρχικά καθώς ο αντίπαλος του όπως υποστηρίζει, τον έπιασε από το λαιμό και τον έφτυσε πρώτος.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πάρει τα ηνία και να πετύχει πρώτος τέρμα. Αρκετές ήταν οι φορές που οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Γιώργου Πάτρα (πήρε τη θέση του Θεοδωρίδη κάτω από τα δοκάρια) με αποκορύφωμα το σουτ του Παντριά στο δοκάρι (27′), ωστόσο το τέρμα που θα “ξεκλείδωνε” την αντίπαλη άμυνα, ήρθε στο 39′.

Στη φάση αυτή οι “πράσινοι” κέρδισαν κόρνερ από δεξιά, ο Ντάμτσιος το εκτέλεσε και ο άρτι νυμφευμένος (ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου μόλις πριν ένα 24ωρο) Βασίλης Παπαδόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάτρα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Το τέρμα αυτό άπαντες το αφιέρωσαν στον Σίμο Καραούσογλου, ο οποίος βρίσκεται στο μετεγχειριτικό στάδιο και μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

δείτε εδώ το γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου (είναι ορατό σε όσους είναι μέλη)

Το γκολ αυτό ήταν ουσιαστικά αυτό που έδωσε “φτερά” στα πόδια των γηπεδούχων που κατάφεραν πριν βγει το ημίχρονο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, χάρη σε ένα πολύ ωραίο σε εκτέλεση τέρμα του Γιώργου Ντάμτσιου, ο οποίος από πλάγια σημάδεψε σωστά και ενώ πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση των αντίπαλων αμυντικών. Ένα λεπτό πριν είχε προηγηθεί ένα πολύ καλό σουτ του Βελικούδη που απέκρουσε ο Πάτρας και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι του κατ’ ανάγκην τερματοφύλακα των “βυσσινί”.

DSCN1774

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα μέχρι το 60′ ο Μέγας Αλέξανδρος αύξησε τον δείκτη του σκορ, με τέρματα των Ντάμτσιου (μακρινό σουτ επίσης) και Παπαδόπουλου (δυνατό σουτ από μέση απόσταση) δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας.

Στο επόμενο μισάωρο το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και οι ευκαιρίες των Δημοσθένους και Σούρλα (δοκάρι) ήταν αυτές που είναι άξιες αναφορές στο διάστημα αυτό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παντριάς, Ακρίβος, Αθανασιάδης, Καρβούνης, Σερμπίνης (60′ Σούρλας Β.), Σαλτουρίδης (70′ Παλιούρας), Παπαδόπουλος, Χαλβατζής, Ντάμτσιος (70′ Ελευθεριάδης), Βελικούδης

Φίλιππος Μέσης : Πάτρας Γ., Γιάννου, Πάτρας Κ., Δημοσθένους, Ρόκο, Μυλωνάς, Πάτρας Ρ. (65′ Γιαννόπουλος), Γκατζίδης, Σότι, Γκατζούφας, Μπαλτζής (32′ Βασιλείου / 80′ Θεοδωρίδης)

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected