Κατηγορίες
Football League - Super League 1

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (3-2) Εντυπωσιακό ματς στο ΟΑΚΑ!

9ac2448a8c78aa359e8379bd227caa2a_LΗ ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο φιλικό λόγω… αναβολής των δυο ομάδων, το οποίο παρακολούθησαν από κοινού Μελισσανίδης, Αλαφούζος

Ένα φιλικό… από το μέλλον διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (22/11) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. «Κιτρινόμαυροι» και «πράσινοι» με αφορμή την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων συναντήθηκαν σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να υποδέχεται τον Γιάννη Αλαφούζο, να έχουν θερμό εναγκαλισμό και να βλέπουν μαζί το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Μια κίνηση που έδειξε πως αμφότερες οι ΠΑΕ συστρατεύονται κατά της υπάρχουσας κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ήταν πραγματικά κρίμα που δεν υπήρξαν οπαδοί στο γήπεδο αλλά και τηλεοπτική μετάδοση του παιχνιδιού. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, πέτυχαν πέντε όμορφα γκολ ενώ οι πράσινοι είχαν και τρία δοκάρια. Το παιχνίδι έδωσε την ευκαιρία σε Δέλλα και Αναστασίου να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, κέρδος για την Ένωση ήταν η επιστροφή του Ντούνη και κάποιων νεαρών στη δράση, ενώ για τους πράσινους ήταν η πρώτη παρουσία του Σωτήρη Νίνη με τη φανέλα της ομάδας μετά από 2,5 χρόνια, με τον διεθνή άσο να είναι θετικός παρά την απουσία του εδώ και καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους!

Η ΑΕΚ άρχισε το παιχνίδι με τη «βασική» της ενδεκάδα. Ο Τραϊανός Δέλλας είχε κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη, με τους Πεταυράκη, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Μπακάκη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Κορδέρο και Ανάκογλου, με τους Πλατέλλα, Μάνταλο και Μπαρμπόσα να κινούνται πίσω από τον προωθημένο Χρήστο Αραβίδη.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με εναλλακτικό σχήμα. Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε ένα 3-5-2 με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια και τους Ρισβάνη, Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλο στην τριάδα της άμυνας. Στο αριστερό άκρο τοποθετήθηκε ο Χουχούμης και στο δεξί ο Μπούρμπος, με τους Λαγό, Μπούι και Ντίνα στον άξονα, πίσω από τους Πέτριτς και Κλωναρίδη.

Το ματς στο άδειο ΟΑΚΑ ήταν αναγνωριστικό στα πρώτα λεπτά, με τον Παναθηναϊκό να πατάει καλύτερα στην αρχή, αλλά την ΑΕΚ γρήγορα να ισορροπεί το παιχνίδι. Η άμυνα του τριφυλλιού έδειχνε προβληματική με το σχήμα των τριών στόπερ, κάτι που κατάφερε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ. Στο 28′ ο Αραβίδης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 35′ ο Πλατέλλας με πανέμορφο σουτ έκανε το 2-0 για την Ένωση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έδειχναν αρκετά ασύνδετοι, είχαν μόνο μια-δυο καλές στιγμές με τον Ρισβάνη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου να σημαδεύει το δοκάρι του Ανέστη με εντυπωσιακό γυριστό. Το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να κάνει την πρώτη της αλλαγή, με τον Μάνταλο να δίνει τη θέση του στον Ντακόλ λόγω τραυματισμού.

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected