B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 (9η αγων.) αλλά και της Β Ερασιτεχνικής (7η αγων.)

pregame111Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

9η αγωνιστική

Ένατη στροφή στον εξαιρετικά αμφίρροπο φέτος 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, σε ένα πρωινό Κυριακής που για ακόμη μία αγωνιστική παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής έφεραν τον Νησαϊκό να αποσπάται τρεις βαθμούς στην κορυφή, με την Ακαδημία Βέροιας να γνωρίζει την ήττα από την εντυπωσιακή ΑΕ Αλεξάνδρειας που πέτυχε το 8×8 και συνεχίζει ακάθεκτη προς το…θαύμα!

Η αυριανή 9η αγωνιστική περιλαμβάνει την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Πλατάνου, με τον τοπικό Μακεδονικό να αντιμετωπίζει την γειτονική Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό (ειδικά για τους γηπεδούχους που έχουν μείνει αρκετά πίσω) αν οι δύο ομάδες θα μπορούν να λογίζονται εκ των διεκδικητών της ανόδου.

Ιδιαίτερα σημαντικό ματς και στο Νησί, όπου ο πρωτοπόρος Νησαϊκός υποδέχεται τον δυνατό φέτος Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ έξοδο με…παγίδες πραγματοποιεί η Ακαδημία Βέροιας, που μεταβαίνει στα Παλατίτσια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Τον Αχιλλέα Νεοκάστρου υποδέχεται η ΑΕ Αλεξάνδρειας (ευκαιρία για το 9×9) ενώ “μάχη” ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση στη Ραχιά, ανάμεσα στον Εθνικό και τον Νηρέα Βέροιας. Το πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου της Κορυφής (έδρα του Αλιάκμων Νησελίου) ανάμεσα στους “ερυθρόλευκους” και τη Δόξα Λιανοβεργίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

Εθνικός Ράχης (13) – Νηρέας Βέροιας (12)

ΠΑΟ Παλατίτσια (9) – Ακαδημία Βέροιας (2)

ΑΕ Αλεξάνδρειας (8) – Αχιλλέας Νεοκάστρου (11)

Μακεδονικός Πλατάνου (6) – Ποντιακή Νεολαία Άραχου (3)

Αλιάκμων Νησελίου (10) – Δόξα Λιανοβεργίου (5)

Νησαϊκός (1) – Άρης Παλαιοχωρίου (4)

 Ρεπό : Θύελλα Σταυρού (7)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

9η αγωνιστική

Σαφές προβάδισμα απέκτησαν οι δύο πρωτοπόροι στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής και μάλιστα στην αυριανή 9η αγωνιστική του προγράμματος, έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Ο Κεραυνός Επισκοπής, που μετρά 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, μεταβαίνει την Κυριακή το απόγευμα στη γειτονική Μαρίνα, σε μια αναμέτρηση που κρύβει…παγίδες ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι θέλουν τους βαθμούς για να ξεφύγουν περισσότερο από την τελευταία θέση που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική.

Ο δεύτερος της κατάταξης ΓΑΣ Κοπανού φιλοξενείται στην Παναγιωπούλα από τη Δόξα Νάουσας και έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη Θύελλα Στενημάχου, που την ίδια ώρα υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Ακαδημία Μακροχωρίου. Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στον Άγιο Νικόλαο, όπου ο Ολυμπιακός Νάουσας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, στη δεύτερη φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, μετά τον αγώνα στα πλαίσια του Κυπέλλου όπου η ομάδα του Σάκη Παπαδίνα προκρίθηκε με μεγάλη ανατροπή (3-2).

Αμφίρροπο παιχνίδι και στη Λυκογιάννη, όπου ο ανεβασμένος Απόλλων υποδέχεται την πολύ φορμαρισμένη ΑΕΠ Βέροιας, ενώ η ουραγός Νέα Γενεά Νικομήδειας θέλει μόνο νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελπίδα Μονοσπίτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

ΑΟ Μαρίνας (9) – Κεραυνός Επισκοπής (1)

Απόλλων Λυκογιάννης (10) – ΑΕΠ Βέροιας (5)

Δόξα Νάουσας (8) – ΓΑΣ Κοπανού (2)

Θύελλα Στενημάχου (3) – Ακαδημία Μακροχωρίου (11)

Νέα Γενεά Νικομήδειας (12) – Ελπίδα Μονοσπίτων (7)

Ολυμπιακός Νάουσας (4) – Απόλλων Αγίου Γεωργίου (6)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Β Ερασιτεχνική

7η αγωνιστική

Τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο στο φετινό “μίνι” πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια ομάδα θα στεφθεί “πρωταθλήτρια χειμώνα”. Πολύ κοντά σε αυτό το επίτευγμα βρίσκεται ο ΜΑΣ Βεργίνας που αγωνίζεται στα Πιέρια κόντρα στην ΑΕ Σφηκιάς, που στα τελευταία δύο ματς έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία. Το “στραβοπάτημα” των πρωτοπόρων περιμένει την ίδια ώρα η ΑΕ Σχοινά, που υποδέχεται τον ουραγό Ερμή Τριλόφου ενώ την ευκαιρία να κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο έχει και η Νίκη Αγκαθιάς που υποδέχεται στο γήπεδο της τον γειτονικό ΑΟ Συκιάς. Το πρόγραμμα κλείνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΣ Πατρίδας και τον Μακεδόνα Βέροιας, που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί “ντέρμπι” για την 4η θέση καθώς φαίνεται πως οι δύο ομάδες, μαζί με τις ΑΕ Σφηκιάς και ΑΟ Συκιάς θα διεκδικήσουν το τελευταίο “χρυσοφόρο” εισιτήριο που οδηγεί στην Α2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στη Β Ερασιτεχνική, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

ΑΣ Πατρίδα (5) -Μακεδόνας Βέροιας (7)

AE Σφηκιάς (4) – ΜΑΣ Βεργίνας (1)

AΕ Σχοινά (3) – Ερμής Τριλόφου (8)

Νίκη Αγκαθιάς (2) – ΑΟ Συκιάς (6)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected