Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

«Ανθέων Τέχνη» – Ανθοστολισμοί εκδηλώσεων σε εντυπωσιακές τιμές!

Μία επιχείρηση που μετρά λίγους μήνες ζωής, με εντυπωσιακή όμως είσοδο στον…κόσμο των λουλουδιών, παρουσιάζεται σήμερα από το Imathia Sports News. Οι ιδιοκτήτες, Χαρούλα Στυλίδου και Έρβις Μπούφι μας περιγράφουν τις δυνατότητες που έχουμε για την επιλογή των αγαπημένων μας λουλουδιών και μάλιστα με την άριστη εξυπηρέτηση και την παράδοση στον χώρο μας.

Ας δούμε τι επιλογές έχουμε από το «Ανθεών Τέχνη» :

«Τα λουλούδια μας συνοδεύουν σε κάθε περίσταση της ζωής μας… Για αυτό ήρθε κοντά σας το «Ανθέων Τέχνη«. Αποστολή λουλουδιών σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Αναλαμβάνουμε στολισμούς γάμων, βαπτίσεων και παντός τύπου εκδηλώσεων. Διαθέτουμε ποικιλία σε φυτά εσωτερικού χώρου, εποχιακά φυτά και είδη κήπου.

antheon1-300x200

Όλα τα προιόντα μας θα τα βρείτε στο κατάστημα μας, στη διεύθυνση Βενιζέλου 66 (Πλατεία Κόρακα, δίπλα στην εκκλησία της Υπαπαντής). Παράδοση όπου επιθυμείτε με ένα τηλεφώνημα στο 2331023386, whats up 6980604068, wind 6938992665.

Δεχόμαστε παραγγελίες και μέσω διαδικτύου με ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook (Ανθέων Τέχνη Βέροια). Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected