Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Ατρόμητος Διαβατού 1-1

DSC_0025

Τρίτη ισοπαλία φέτος εντός έδρας για τον ΦΑΣ Νάουσα, με τους “κυανόλευκους” να χάνουν την ευκαιρία σήμερα να προσπεράσουν τον ΑΣ Ειρηνούπολης στη βαθμολογία, μία εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Αγγελοχώρι.

Ο Ατρόμητος Διαβατού απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία στο ΔΑΚ Νάουσας και συνεχίζει την ανοδική πορεία των τελευταίων αναμετρήσεων. Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν…μπαρούτι με το “καλημέρα” και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Μαλούτα, σημειώθηκαν πολλές ευκαιρίες, η πληθώρα των οποίων ανήκει στους γηπεδούχους.

Για ακόμη μία φορά, η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα δημιουργεί πολλές προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο η ολοκλήρωση αυτών αποτελεί άλυτο γρίφο στα περισσότερα παιχνίδια. Η αστοχία στο σημερινό ματς ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των γηπεδούχων ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν χωρίς τρία βασικά στελέχη τους (Μπάκανος, Ασλάνογλου, Τσιφλίδης), κατάφεραν να ωστόσο να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Μάλιστα και ενώ το παιχνίδι παρέμενε στο 1-1, οι αντεπιθέσεις του Ατρομήτου ήταν ιδιαίτερα απειλητικές προς τα καρέ του Σταματέλου, ενώ δείγμα της έλλειψης λύσεων για το συγκρότημα των Παγγούρα-Σπανού ήταν ότι η δεύτερη αλλαγή στο παιχνίδι ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας, Γιώργος Μανιόπουλος.

Στο τέλος του αγώνα, 50 περίπου φίλαθλοι των γηπεδούχων κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τον ρέφερι της συνάντησης κ. Μαλούτα, καταλογίζοντας του λάθος υποδείξεις σε δύο περιπτώσεις (μία σε κάθε ημίχρονο) στις οποίες ζήτησαν πέναλτι. Αρχικά, ο Καφές κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Φαρμάκη, με τον ρέφερι να δείχνει “παίζετε” και στην επανάληψη ήταν η σειρά του Παπαδή να πρωταγωνιστήσει στη φάση με τον Παύλο Φαρμάκη, με τον τελευταίο να βάζει το σώμα του και τον νεαρό παίκτη του ΦΑΣ να πέφτει στο έδαφος.

Σε κάθε περίπτωση και όπως ενημερωθήκαμε, υπάρχει βίντεο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο κόσμος θα κρίνει τις φάσεις που σημειώθηκαν. Μάλιστα, στέλεχος της διοίκησης του ΦΑΣ μας τόνισε πως το συγκεκριμένο υλικό από την κάμερα, θα διαβιβαστεί στην Ένωση.

Το φιλμ της αναμέτρησης

Μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους, η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους “κυανόλευκους” από το Διαβατό. Μπορεί η πρώτη ευκαιρία στην αναμέτρηση να ανήκει στον ΦΑΣ, ωστόσο το γκολ του Ατρομήτου άλλαξε τις ισορροπίες. Αναλυτικά οι κυριότερες φάσεις :

2′ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη, ο Αβραμόπουλος κάνει το σουτ, αποκρούει ο Δημόπουλος.

3′ Εκτέλεση φάουλ του Σπανού, ο Σταματέλος αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

4′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Σπανού, η μπάλα έχει πορεία παράλληλη προς το τέρμα, ο Σαρηγιαννίδης προσπαθεί να αποκρούσει τη μπάλα η οποία αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα του Σταματέλου (0-1).

11′ Εκτέλεση κόρνερ του Μουρίκι, ο Τσέλα μόνος του στο ύψος της περιοχής, η κεφαλιά του όμως περνά άουτ.

18′ Φάση-καρμπόν με την προηγούμενη και πάλι ο Τσέλα από καλή θέση αστοχεί.

DSCN1104

28′ Ο Συμπεθέρης περνά δύο αντιπάλους του, πασάρει στον Καφέ και αυτός πέφτει στη μεγάλη περιοχή σε μαρκάρισμα του Φαρμάκη. Ο ρέφερι κ. Μαλούτας δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να πέφτουν πάνω του διαμαρτυρόμενοι.

41′ Δυνατό σουτ του Αβραμόπουλου, η μπάλα άουτ.

58′ Εντυπωσιακή απόκρουση του Δημόπουλου σε κοντινό πλασέ του Καφέ.

63′ ΓΚΟΛ! Ο Καφές εκτελεί το φάουλ, στην πορεία της μπάλας ο Βαγγέλης Αβραμόπουλος ο οποίος με πλασέ ισοφαρίζει (1-1)

66′ Δεύτερη περίπτωση πέναλτι που ζητά ο ΦΑΣ Νάουσα, με τον Παπαδή να αποφεύγει δύο αντιπάλους και να πέφτει εντός περιοχής.

69′ Αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ατρομήτου, ο Παπαδής πλασάρει από κοντά απομακρύνουν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

81′ Εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Καφέ, περνά δύο αμυντικούς το πλασέ του όμως βρίσκει το δοκάρι του Δημόπουλου.

88′ Και πάλι ο Δημόπουλος σε ετοιμότητα, αποκρούει το εξ επαφής σουτ του Παπαδή.


 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Τσέλα, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Κοσμάς (46′ Παπαδής), Συμπεθέρης, Μουρίκι, Καφές

Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Φαρμάκης, Παγγούρας, Κλάψης, Κωστογλίδης, Αρβανιτίδης (79′ Μαυρίδης), Καρατάσιος, Τσακαλίδης, Λιλιόπουλος, Χασάν (89′ Μανιόπουλος), Σπανός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected