Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Μεγάλη νίκη της Πάλας επί της Λίβερπουλ! (vid)

51e0bb3fa0fb7e7135f3b9a9cc886eb4_LΑκόμα πιο μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης διατηρήθηκε η Λίβερπουλ η οποία φιλοξενήθηκε από τη Κρίσταλ Πάλας για να γνωρίσει την ήττα με 3-1.

Για Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα η Λίβερπουλ η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στη φετινή σεζόν. Κάτι που αποδείχθηκε και στο Λονδίνο όπου φιλοξενήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας για να γνωρίσει ακόμα μία βαριά ήττα, αυτή τη φορά με 3-1.

Όλα αυτά, την ώρα που έκανε ονειρικό ξεκίνημα στο παιχνίδι καθώς μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ με τέρμα του Λάμπερτ. Η συνέχεια όμως, μόνο ανάλογη δεν ήταν καθώς στο 17’ ο Γκέιλι έφερε το ματς στα ίσια.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεσπάσουν στο τελευταίο τέταρτο και με δύο γκολ έφτασαν στη νίκη με 3-1. Ο Λέντλεϊ στο 78’ έκανε το 2-1 για τους «αετούς» με τον Γέντινακ στο 81’ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Κέλι, Νταν, Ντιλέινι (36’ Χάνγκελαντ), Γουορντ, Πάντσεον (76’ ΜακΆρθουρ), Γέντινακ, Λέντλεϊ, Μπολάσι (86’ Μπανάν), Σαμάκ, Γκέιλι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Μανκλίγιο, Σκρτελ, Λόβρεν, Τζόνσον, Λαλάνα (72’ Μπορίνι), Τζέραρντ, Άλεν (74’ Καν), Στέρλινγκ, Λάμπερτ, Κουτίνιο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected