Κατηγορίες
Football League - Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ (0-0) Για 61′ ο Ηλιάδης, 63′ ο Μουλόπουλος

98422834Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λάρισα.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων , οδήγησε τις δύο ομάδες στην διεξαγωγή των εν λόγω φιλικού. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, άνευρο με ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Οι δύο προπονητές χρησιμποιήσαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

 Στο 32′ ο Ντέρνις από πλάγια θέση, εκτέλεσε φάουλ, από πλάγια θέση, ο Σωτηρίου βρήκε την μπάλα η οποία βρήκε το δοκάρι, στην επαναφορά ο Κουρτεσιώτης, πλάσαρε άουτ.

Στο 70′  μεγάλη ευκαιρια για τον ΠΑΣ.  Ο Στρούνα συνδυάστηκε με τον Λίλα, ο διεθνός Αλβανός του ΠΑΣ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Τσεμπερίδη που μόλις είχε περάσει στο ματς. Ο Ιλιτς ανέλαβε να εκτελέσει, αλλά ο  Αθανασόπουλος, απέκρουσε.

Στο  93′, η Λάρισα απάντησε στην ευκαιρία των Ιωαννίνων,   Ο Μπλέντι μπήκε στην μεγάλη περιοχή,  το 1-2, πλάσαρε με τον Βελλίδη να αποκρούει θαυμάσια και να σώζει την εστία του.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου (46′ Βελλίδης), Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (75′ Γιάκος), Τσουκαλάς, Ακόστα (85′), Μανιάς, Ίλιτς, Ηλιάδης (61′ Χαρίσης)

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης (61′ Κοντοδήμος), Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Περίκο (30′ Ντέρνις), Σουάνης, Μπίλα, Στεφανίδης.

Στο β’ ημίχρονο η Λάρισα ξεκίνησε με την εξής ενδεκάδα: Αθανασόπουλος, Μουλόπουλος (63′ Καρανίκας), Κουρτεσιώτης (61′ Κοντοδήμος), Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ (69′ Τσεμπερίδης), Τσιλιγγίρης, Ντέρνις, Σουάνης (55′ Μπλέντι), Αναστασάκος.

*pasσports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected