Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Football Fun – Το τρομερό ψαλιδάκι και η ασίστ με τα…χέρια από τον τερματοφύλακα! (vid)

7a6d57f6d4754fa71cb74fe6ce67ec6e_LΜόλις 111 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Μπόρνμουθ για να σκοράρει χθες κόντρα στην  Ίπσουιτς για την 18η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ  μετά από μία εκπληκτική επιθετική προσπάθεια διαρκείας που ολοκληρώθηκε από το πλέον εντυπωσιακό γκολ της εβδομάδας όχι μόνον στον εν λόγω πρωτάθλημα αλλά και πιθανότατα όλο τον κόσμο.

Στο δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα οι «τσέρις» είχαν λίγα δευτερόλεπτά πριν δοκάρι με ένα επίσης εντυπωσιακό μακρινό πλασέ του  Σάιμον Φράνσις αλλά ξανακέρδισαν την μπάλα στη συνέχεια και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους με τον Γιαν Κερμόγκαντ να σημειώνει ένα από τα υποψήφια γκολ της χρονιάς.

Παρά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα όμως οι γηπεδούχοι απέτυχαν να πάρουν τη νίκη καθώς η Ίπσουιτς τους υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2 και έτσι  έμειναν τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντέρμπι Κάουντι που στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής πέρασε νικηφόρα 2-1 από το «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» κόντρα στην Γουότφορντ.

πηγή

e7eebaddd9c2b6db8e3adb2e37e01016_L

Μία σπάνια φάση  έκρινε το ντέρμπι κορυφής του ιρανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η 2η της βαθμολογίας  Ναφτ Τεχεράνης υποδέχθηκε την πρωτοπόρο Τράκτορ Σάζι στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ασιατικής χώρας.
Με το σκορ να είναι 1-1  καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 43’ με τον Ρεζάι  όμως για τους φιλοξενούμενους απάντησε στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο  Μπιτσάι η Τράκτορ βρέθηκε στην επίθεση στο β’ μέρος  και πιο συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό αναζητώντας ένα 2ο γκολ.

Όμως η μπάλα κατέληξε στην  αγκαλιά του γκολκίπερ της Ναχτ  Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ που με αστραπιαία αντίδραση την έστειλε στη μεσαία γραμμή όπου βρισκόταν ο  Ρεζάι ο οποίος ταχύτατα ξεχύθηκε προς την αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για το τελικό 2-1.

Χάρη στη νίκη τους αυτή οι γηπεδούχοι μείωσαν την απόσταση από την πάντα πρωτοπόρο αντίπαλο τους στον ένα βαθμό και η κούρσα για τον τίτλο φούντωσε για τα καλά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected