Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Το τρομερό γκολ στη Ρουμανία και η γυναικεία…ομορφιά στο Μάντσεστερ! (vids)

e264c40c7cd448bfc9d0ae8d9c53eeff_LΈνα από τα κορυφαία γκολ της χρονιάς όχι μόνον στη Ρουμανία αλλά και παγκόσμια σημειώθηκε  στην αναμέτρηση της Ουνιβερσιτάτεα με την Ραπίντ Βουκουρεστίου στην Κραϊόβα.

Με τους γηπεδούχους να προηγούνται 1-0 από το πρώτο μέρος χάρη στο γκολ του Πάμπλο Ντανιέλ Μπραντάν οι πρωτευουσιάνοι προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση.
Όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στην εκπνοή του αγώνα έφθασαν στην επιτυχία του γκολ και τι γκολ!!!

Μεγάλο πρωταγωνιστής ο  Ταέρ Μπαουάμπ που μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον σκόρερ του πρώτου γκολ, απίθανη ντρίμπλα και υποδειγματικό ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Ραπίντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.

Πραγματικό ποδοσφαιρικό αριστούργημα από τον Ιορδανό διεθνή άσο τη ρουμανικής ομάδας από τα κορυφαία που έχουν σημειωθεί στη γωνιά που τρέχει προς το φινάλε της.

Γυναίκα «κατατρόπωσε» Αγκουέρο και Σίλβα στις… γκολάρες! (video)

Μπορεί οι περισσότεροι οπαδοί να ασχολούνται με το ανδρικό ποδόσφαιρο και λίγοι με το γυναικείο, όμως υπάρχουν παίκτριες που αποδεικνύουν ότι θα μπορούσαν ακόμη και να παίζουν σε ανδρική ομάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η είδηση ότι το καλύτερο τέρμα της Μάντσεστερ Σίτι για το μήνα Οκτώβριο ανήκε σε ποδοσφαιρίστρια των «πολιτών» και συγκεκριμένα την εκπληκτική άσο, Τόνι Ντάγκαν.

Η όμορφη Τόνι σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο εναντίον της Τσέλσι για το γυναικείο πρωτάθλημα και άφησε στη δεύτερη και τρίτη θέση τα γκολ των Νταβίντ Σίλβα με Γουέστ Χαμ και Σέρχιο Αγκουέρο με Τότεναμ, αντίστοιχα.

Δείτε το βίντεο με το γκολ της Ντάγκαν από το 4:00 και μετά:

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected