Ακαδημίες Ημαθίας

To Imathia Sports News στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Enjoy Football Club

DSCN2670

Ένα πολύ ενδιαφέρον και εποικοδομητικό απόγευμα περάσαμε τη Δευτέρα 24/11 στη Νάουσα. Μετά από πρόσκληση του προπονητή των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών, Χρήστου Ζαρογιάννη βρεθήκαμε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Enjoy Sports Club, όπου γνωριστήκαμε με τους ιδιοκτήτες αλλά και παρακολουθήσαμε την προπόνηση των τμημάτων Bambini και Junior

Οι εγκαταστάσεις εξαιρετικές από κάθε άποψη, με την άνεση και την πολυτέλεια που απαιτούν οι περιστάσεις και σίγουρα, το μεράκι και η προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών, αποτελούν το εχέγγυο για την εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας. Ο λόγος για τους Γρηγόρη Ρωμηόπουλο και Δημήτρη Κάππα (φωτ), οι οποίοι αθλητές οι ίδιοι (αμφότεροι σκιέρ, με τον Δημήτρη μάλιστα να αποτελεί εξέχων μέλος της Εθνικής Ελλάδας από το 2007), γνωρίζουν από κάθε άποψη τι χρειάζεται και τι απαιτεί μια Ακαδημία και με την επιλογή του έμπειρου Χρήστου Ζαρογιάννη ως προπονητή, έβαλαν τις βάσεις για μεγαλύτερη εξέλιξη.

DSCN2669

Δημήτρης Κάππας, Γρηγόρης Ρωμηόπουλος

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Enjoy FC μετρά 1.5 και πλέον χρόνια λειτουργίας, ενώ το cafe-bar που διατηρούν εντός των εγκαταστάσεων λειτουργεί επί 2.5 συναπτά έτη, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκτός των τμημάτων Bambini και Junior που αναφέραμε, λειτουργεί και τμήμα Pro Junior, ενώ είναι φανερό (όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο) το ταλέντο στους μικρούς είναι δεδομένο και με την κατάλληλη φροντίδα και συνέπεια, είναι εξαιρετικά πιθανό να “ξεπηδήσουν” νέα…διαμάντια!

Ας δούμε το φωτορεπορτάζ και το βίντεο που από την χθεσινή προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected