Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αλέξης Χάμπαλης – Η συνέντευξη του στο Imathia Sports News!

Με συμπληρωμένο το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 Ερασιτεχνική, τα πρώτα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει για την εικόνα των 16 “μονομάχων” αλλά και το ποιες από αυτές είναι ικανές να διατηρήσουν τη δυναμική τους σε βάθος χρόνου. Μία εξ αυτών είναι αναμφίβολα ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος αποτελεί ομολογουμένως την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, φιγουράροντας στην 3η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για τους νεοφώτιστους, που πηγάζει από την ομοιογένεια του ρόστερ, την παραμονή του ικανότατου τεχνικού Σάββα Αβετίδη αλλά και την παρουσία του αρχηγού και φυσικού ηγέτη της ομάδας, Αλέξη Χάμπαλη.

Ο 31χρονος επιθετικός των “πρασίνων” παραχώρησε συνέντευξη (από τις ελάχιστες στην καριέρα του) στο Imathia Sports News, μιλώντας τόσο για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής όσο και για τα αίτια της εξαιρετικής εικόνας τη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα τη νίκη επί του πρωτοπόρου και εκ των φαβορί για την άνοδο ΑΣ Ειρηνούπολης. Ας δούμε τι είπε στον αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας, Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

1. Αλέξη η φετινή χρονιά για τον Αγροτικό έχει εκπλήξει πολλούς και η παρουσία της ομάδας αποτελεί αυτό που λέμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Συμφωνείς με την άποψη αυτή ή θεωρείς πως είναι κάτι αναμενόμενο;

“Δεδομένου το γεγονότος πως είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία, αλλά και το ότι και φέτος υπάρχουν ποιοτικότατες ομάδες, θεωρώ πως ήμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη είναι σημαντικό πως το ρόστερ παρέμεινε αναλλοίωτο σε σχέση με την περσινή χρονιά και με τις απαραίτητες προσθήκες, μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια και να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην 3η θέση”.

DSCN2572

2. Παράλληλα με την πορεία της ομάδας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στη δική σου παρουσία φέτος. Πιστός “στρατιώτης” της ομάδας, ακόμη και στην Α2 πέρσι, παραμένεις για πολλούς ένας από τους πλέον αξιόπιστους παίκτες του πρωταθλήματος. Ποια είναι τα δικά σου συναισθήματα για τη φετινή χρονιά και αν πιστεύεις πως η παραμονή και του προπονητή, είναι το “κλειδί” της επιτυχίας.

“Για τη δική μου παρουσία στον σύλλογο, είναι αυτό που επιθυμώ και επιθυμούσα και το καλοκαίρι. Το οικογενειακό κλίμα και βεβαίως η παραμονή του κ. Σάββα Αβετίδη αποτελεί πολύ σημαντικοί παράγοντες στην επιτυχία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυθούμε στις δάφνες της μέχρι στιγμής πορείας. Η διάρκεια και η υπομονή είναι βασικοί παράγοντες για να πετύχουμε τον στόχο μας”

3. Η σεζόν φέτος χαρακτηρίζεται από τις πολλές ομάδες που “βράζουν” στο ίδιο καζάνι. Ο υποβιβασμός (κατά πάσα πιθανότητα) πολλών ομάδων το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Ποια είναι η δική σου άποψη για την κατηγορία και αν θεωρείς πως μπορεί ο Αγροτικός να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή.

“Απόλυτα σωστή η επισήμανση. Πολλές οι ιδιαιτερότητες της φετινής κατηγορίας, θεωρώ πως με εξαίρεση τον ΑΣ Ειρηνούπολης και τον ΦΑΣ Νάουσα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν είτε το ρόλο του ρυθμιστή είτε θα κινδυνέψουν σοβαρά. Είναι όλα θέμα διάρκειας και θα χαρώ πολύ να είμαστε στους ρυθμιστές του πρωταθλήματος, ειδικά φέτος που ο υποβιβασμός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με σεβασμό σε κάθε αντίπαλο και προχωράμε!”

4. Μιλώντας σήμερα και μετά από 11 αγωνιστικές και κρίνοντας από παλαιότερες εποχές που έχεις ζήσει, ποιες είναι οι διαφορές σε ποιότητα αλλά και σε επίπεδο; Συμφωνείς με την άποψη πως έχει αλλάξει κατά πολύ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

“Δεν παρατηρώ μεγάλες διαφορές στην ποιότητα. Σίγουρα ο οικονομικός παράγοντας έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε περίπτωση, όμως κατά την άποψη μου το επίπεδο έχει ανέβει, αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο τοπικό προέρχονται από υψηλότερο επίπεδο και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είμαι αισιόδοξος γενικότερα, αν και αρκετά σημάδια τα τελευταία χρόνια δείχνουν πως μειώνεται το ενδιαφέρον παραγόντων να στηρίξουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σημεία των καιρών…”

DSCN2517

5. Κλείνοντας Αλέξη αν σου ζητούσαμε να απευθυνθείς ως αρχηγός της ομάδας στον κόσμο του Αγροτικού τι θα έλεγες; Είστε ευχαριστημένοι από την παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια;

“Αυτό που πρέπει να ξέρουν είναι ότι πάντα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα, ζητούμε τη στήριξη τους και να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για είναι ο Αγροτικός Αστέρας από τους πρωταγωνιστές.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected