Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) – Το “όχι” στην παραίτηση που πιάνει τόπο και ο “διπρόσωπος” Δωτιέας

Oikonomos Tsaritsanis team_610x400Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο Οικονόμος Τσαριτσάνης το τελευταίο διάστημα, στο οποίο μεσολάβησε η παραίτηση του Κώστα Κατσάρα με την διοίκηση να μην την κάνει δεκτή και να δικαιώνεται για την απόφασή της.

Μετά την ήττα από τα Τρίκαλα στο Γ. Μητσιμπόνας και την παραίτηση του τεχνικού της ομάδας, Κώστα Κατσάρα τίποτα δεν έδειχνε να πηγαίνει καλά στην ομάδα. Η διάψευση δεν άργησε να έρθει. Ο Οικονόμος την επόμενη εβδομάδα φιλοξένησε για τον θεσμό του κυπέλλου τον Θεσπρωτό τον οποίο φιλοδώρισε με τρία τέρματα. Ο Κουμπούρας άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Μπλατσέρι να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους «πρασίνους». Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκαμπέτας με σουτ έξω από την περιοχή.

Την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Οικονόμος αντιμετώπισε τον Δωτιέα με μοναδικό στόχο την νίκη. Αυτή ωστόσο δεν ήρθε με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα και να παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Την 6η αγωνιστική η ομάδα της Τσαριτσάνης πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-1 του Πυρσού Γρεβενών. Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κουλτσιάκης με όμορφη κεφαλιά, πριν έρθει το τέρμα της ισοφάρισης από τον Ιγκλέσιας. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στο σύνολο του Κώστα Κατσάρα. Ο Κουλτσιάκης έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του στο σκορ και πάλι με κεφαλιά. Το 3-1 σημείωσε ο Καραγκούνης με τον Γκουντρουμπή να σημειώνει το τέταρτο τέρμα της ομάδας του. Ο Καραγκούνης ήταν αυτός που «έκλεισε» το σκορ με όμορφο σουτ.

Στο τελευταίο αγωνιστικά παιχνίδι ο Οικονόμος απέσπασε πολύτιμο βαθμό στην Φιλιππιάδα από τον τοπικό Εθνικό. Ο Γήτας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να έρθει ο Κουμπούρας να ισοφαρίσει με άπιαστο σουτ δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90΄.

Dwtieas Agias team fix new_610x400

Ο …διπρόσωπος Δωτιέας!

Η ομάδα της Αγιάς τον τελευταίο διάστημα μέτρησε μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Η νίκη επιτεύχθηκε με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στον Καραϊσκάκη τον οποίο φιλοδώρησε με πέντε τέρματα (5-0) στα πλαίσια της 2ης φάσης του κυπέλλου της Γ΄Εθνικής, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικοί από πλευράς απόδοσης στα παιχνίδια του κυπέλλου συγκριτικά με την κακή τους πορεία στο πρωτάθλημα. Στην 3η φάση ο Δωτιέας θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Φιλιππιάδας εντός έδρας. Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν οι Τσατσαλίδης (χατ-τρικ), Ουέλινγκτον και Λάιος.

Την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Δωτιέας αντιμετώπισε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτή ωστόσο δεν ήρθε με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα και να παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο επόμενο χρονολογικά ματς οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο» της νίκης καθώς αν και προηγήθηκαν δύο φορές, ισοφαρίστηκαν ισάριθμες φορές από την ομάδα των Τρικάλων η οποία έχει υψηλές βλέψεις για την φετινή σεζόν. Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου πήρε το προβάδισμα με τον Τσατσαλίδη. Ο Σαχινίδης ισοφάρισε προσωρινά για τους αντιπάλους με τον Πετρουζέλη να δίνει ξανά το προβάδισμα στους Αγιώτες με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Εν τέλει τα Τρίκαλα πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε λάθος της άμυνας του Δωτιέα.

Στην τελευταία αναμέτρηση, πριν προηγηθεί η αναβολή του πρωταθλήματος ο Δωτιέας αναδείχτηκε ισόπαλος στα Γρεβενά με σκορ 1-1 απέναντι στον τοπικό Πυρσό. Οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν και δύο δοκάρια στο ματς πήραν το προβάδισμα μακρινό σουτ του Γούτου. Στις αρχές ωστόσο του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιγκλέσιας έκανε από κοντά το 1-1 για τους γηπεδούχους αφήνοντας τον Σωτήρη Αντωνίου και την ομάδα του να αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

*rockngoal.com.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected