B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ολυμπιακός Νάουσας 1-3 (photos)

PB300005Μέτριο παιχνίδι στη Νικομήδεια και παρά τα τέσσερα γκολ στην αναμέτρηση, το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες επικεντρώνεται κυρίως στις φάσεις των γκολ.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειαζόταν για τους τρεις βαθμούς και απέναντι στη νεανική και άκρως γηγενής ομάδα της Νέας Γενεάς, επικράτησε με 3-1. Με τη νίκη αυτή, οι “ερυθρόλευκοι” διατήρησαν τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο ΓΑΣ Κοπανού και συνεχίζουν να ελπίζουν για την άνοδο.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” θα αναζητήσουν αλλού τους βαθμούς που θα του δώσουν την παραμονή στην κατηγορία και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο δεύτερος γύρος όπου η Νέα Γενεά θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όσους βαθμούς είναι δυνατόν για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

PB300036Ο Ολυμπιακός Νάουσας άνοιξε το σκορ στο 25’ με πλασέ του Φράγγη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.  Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 60’, όταν μετά την απόκρουση του Κετόγλου στο σουτ του Κωνσταντινίδη Δ., ο ο Κωνσταντινίδης Π. και δυνατό σουτ στην επαναφορά, διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού.

Στο 68’ ο Φράγγης βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (0-3) ενώ η Νέα Γενεά κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 87’ με τον Κελεσίδη.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας με ανακοίνωση του ευχαριστεί την ομάδα της Νικομήδειας για την φιλοξενία τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.

PB300051

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Μαλούτα Χ.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Κουκουλίδης, Παπαπέσιος(58’ Ζιαμπάκας), Χατζηιωαννίδης, Μήτσικας, Τσαμπούρης, Lleshi, Κουμπουλής, Φράγγης, Τσιούλης(24’ Σταμπουλής), Κωνσταντινίδης Δ., Κωνσταντινίδης Π(73’ Μίγγας).

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Κετόγλου, Βοργιατζίδης, Κελεσίδης, Σαββίδης(17’ Σταφυλίδης Ε), Μαχανίδης, Σταφυλίδης, Φιλιππίδης, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος, Δερμιχανίδης(35’ Μπουτογλίδης), Κοτανίδης

*περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected