Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Μέντεκας Καλαμαριάς – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 4-3

25-10 021Άδικη ήττα γνώρισε  ο Αγροτικός Αστέρας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη γυναικεία ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς, στο Δημοτικό γήπεδο “Αριστοτέλης”.

Οι παίκτριες του Λάζαρου Παπαδόπουλου μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 10’ προηγήθηκαν με δυνατό σουτ της Ντούσκα έξω από την περιοχή  με τη η μπάλα να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίκτυα. Παρόλο που η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα πήρε γρήγορα προβάδισμα στο σκορ, στο 11΄ η Μαχλά εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας και με το γόνατο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα.

Στο 17’ από αδράνεια της άμυνας του Αστέρα, η Μπουλγουρτζή πήρε κεφαλιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά η Κανελλάκη έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Μέντεκα. Το χειρότερο ήρθε στο 27’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ της Ασημώνη, η Καννελάκη δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η δυο ομάδες μπήκαν δυνατά με σκοπό τη επίτευξη ενός τέρματος, αλλά πιο τυχερή ήταν η ομάδα του Μέντεκα, που εκμεταλλεύτηκε τη αδράνεια της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα και στο  56’ η Γεωργαντζή με πλασέ διεύρυνε το σκορ στο 4-1.

Η διαφορά των 3 τερμάτων πείσμωσε τα κορίτσια του Αστέρα και σε μια επέλαση της Ντούσκα από πλάγια, πέρασε δύο αντίπαλες της,  μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ μείωσε σε 4-2. Τα δύσκολα για το Μέντεκα ήρθαν στο 80’ όταν η Παπαδοπούλου με πλασέ μέσα από την περιοχή, μείωσε σε 4-3. Ο αγώνας πήρε…φωτιά όταν στο 83’ η Σπυριδωνίδου βγήκε τετ-α-τετ αλλά απέκρουσε σωτήρια η Κλεπουσνιώτου και στο 86’ το σουτ που δοκίμασε και πάλι η Σπυριδωνίδου, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

Μέντεκας Καλαμαριάς : Κλεπουσνιώτου, Ιγνατίου, Τσαραμανίδου, Μαχλά, Ευστράτιου, Γεωργαντζή, Πετροπούλου, Λαζαρίδου, Ασημώνη, Τσακάκου, Μπουλγουρτζή.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελάκη, Στρίμπα, Ντούσκα, Δεληγιαννίδου (40΄Φείμ), Δρενοβιάδου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου.

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected