Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (3-0) Εντυπωσιακοί οι Ηπειρώτες!

9cf5a7b1c68c62a5da53bb092f33b0de_LΜε τον ΟΦΗ να παρατάσσεται μ’ ένα αδόκιμο σχήμα χωρίς κλασικό φορ και τον Μερεμπασβίλι σε ρόλο προωθημένου, ο ΠΑΣ κάθε άλλο παρά μπερδεύτηκε. Το 4-4-2 του Γιάννη Πετράκη δεν δούλεψε βέβαια σε υψηλές στροφές, αλλά οι Ηπειρώτες ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι από τους αντιπάλους τους.

Πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος, δεν είχε το ματς, ο ΠΑΣ όμως φρόντισε να πατήσει περιοχή και να σκοράρει κάνοντας μάλιστα οικονομία στις τελικές. Με το 1-0 του Τσάβες στο 30′ η ομάδα του Πετράκη προκάλεσε πανικό στο αντίπαλο στρατόπεδο το οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει στοιχειωδώς ενώ με το 2-0 (με τον ίδιο παίκτη με πέναλτι) ουσιαστικά αγκάλιασε τη νίκη και ας έμεναν ακόμα 45 λεπτά μάχης.

Ο Γκατούζο, σε μία προσπάθεια να χαρίσει επιθετικότητα στην ομάδα του, ξόδεψε νωρίς, μέχρι το 67′ τις αλλαγές του αλλά ούτε ο Πετρόπουλος ούτε ο Κουτσιανικούλης κατάφεραν να φανούν απειλητικοί, άλλωστε το πρόβλημα δεν είχε να κάνει με τα πρόσωπα αλλά με την εν γένει ομαδική λειτουργία.

περισσότερο ρεπορτάζ στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected