Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Διακοπή στον Άγιο Γεώργιο – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνος και τι γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων του Γ.Ν. Βέροιας

mpalaΤρεις ώρες μετά την οριστική διακοπή του αγώνα Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Θύελλα Στενημάχου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύνταξης του Φύλλο Αγώνα όπως ενημερωθήκαμε πριν λίγο.

Σ’ αυτό αναφέρεται πως ο βοηθός διαιτητή κ. Χαραλαμπίδης γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο και το παιχνίδι διακόπηκε καθώς ο εν λόγω ρέφερι παραπονέθηκε για ζαλάδες και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει. Ο ρέφερι κ. Μαρόπουλος ζήτησε να κληθεί το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία όπως και έγινε, με το ασθενοφόρο να μεταφέρει τον κ. Χαραλαμπίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας και το περιπολικό τους κ.κ. Μαρόπουλο και Χρυσάνη (πρώτος βοηθός) στο Αστυνομικό Τμήμα της Νάουσας για να συνταχθεί το Φύλλο Αγώνος αλλά και για να δώσουν ένορκη κατάθεση.

Επίσης, στο Φύλλο Αγώνος αναφέρεται πως υπήρξε είσοδος τριών οπαδών που κινήθηκαν απειλητικά προς τον βοηθό διαιτητή ενώ γίνεται λόγος και για πτώση αντικειμένων. Ωστόσο και οι δύο αρχηγοί των ομάδων υπέγραψαν το φύλλο αγώνος με επιφύλαξη.

Όσον αφορά την περίθαλψη του κ. Χαραλαμπίδη στο νοσοκομείο, όπως πληροφορηθήκαμε από ιατρό που εφημερεύει, το βιβλίο συμβάντων αναφέρει τα εξής :

“Ο ασθενής ανέφερε πως δέχτηκε γροθιές και παραπονέθηκε για αίσθημα απώλειας συνειδήσεως. Φέρει μώλωπα στο δεξί ζυγωματικό. Ακτινολογικές και νευρολογικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.”

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο εν λόγω ρέφερι θα παραμείνει νοσηλευόμενος στα εξωτερικά ιατρεία, έως ότου ολοκληρωθούν μια σειρά από λοιπές εξετάσεις και ίσως παραμείνει προληπτικά για 24ωρη παρακολούθηση.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο νοσοκομείο άνθρωποι της διοίκησης του Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ενώ πριν μία ώρα περίπου αναχώρησε και ο προπονητής της ομάδας Σάκης Παπαδίνας όπου είχε μεταβεί για να μάθει νεότερα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected