Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Εθνικός Φιλιππιάδας (0-0) Για 90′ ο Μπενίσκος

0098[2]Παίζοντας με πάθος στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ο Εθνικός Φιλιππιάδας αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Δωτιέα Αγιάς ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες της αναμέτρησης, παίρνοντας ένα πραγματικά παλικαρίσιο βαθμό.

Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Εθνικού, σε συνδυασμό με τους ψυχωμένους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να βρουν τους διαδρόμους εκείνους προς την εστία του Σιαράβα. 

Ο Δωτιέας δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Εθνικού, αλλά και όταν έγινε αυτό ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» ήταν «παρών» δείχνοντας τα καλά αντανακλαστικά του αποκρούοντας σωτήρια, στο 35ο λεπτό το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ουέλιγκντον, σε ανατροπή του Ουέλινγκτον από τον ίδιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εστία του Σιαράβα βρέθηκε σε ουσιαστικό κίνδυνο ελάχιστες φορές.

Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς : Σταυράκης, Γούτος (70′ Σωτηρόπουλος), Κόκας, Κοκκίνης, Πετρουζέλης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Τσιρογιάννης (79′ Λάιος), Ουέλιγκτον (62 Κουβελάς), Κατσίκης.

Εθνικός Φιλιππιάδας : Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Δάρδας (43′ λ.τρ. Γιαννούλης), Πάνος, Λέντζος, Κολιάκης (60′ Κολιός), Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας (81′ Μασέτα), Θεοδώρου.

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected