Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βατανιακός – Ρήγας Φεραίος 0-5 (photos)

PB300013Μεγάλη σε έκταση σκορ ήττα γνώρισε ο Βατανιακός ο οποίος ηττήθηκε με 0-5 από τον Ρήγα Φεραίο.

Ο Τάσος Ιωαννίδης στερήθηκε των υπηρεσιών τριών από τους παίκτες που χρησιμοποιούσε στα τελευταία παιχνίδια αφού δεν είχε στη διάθεση του τους Πιριτσάους, Σκούρτι και Τάχο, με τον τελευταίο να πληρώνει ένα τυπογραφικό λάθος στην κατάσταση υγείας, η οποία δε συμφωνούσε με το δελτίο του ποδοσφαιριστή.

Ο Κρεββατάς στην επιστροφή του φρόντισε να αφήσει και πάλι το στίγμα του καθώς σκόραρε το 0-1 ανοίγοντας το δρόμο για την επικράτηση του Ρήγα.

PB300005

Το τέρμα του αρχισκόρερ του Ρήγα δεν έμελλε να είναι και το μοναδικό για το πρώτο μέρος καθώς στο 40΄ο Ναουμίδης και στο 45′ ο Μπίκας με κεφαλιά έκαναν το 0-3, σκορ με το οποίο έκλεισε η αυλαία του α’ μέρους.

Στην επανάληψη ο Ρήγας μπήκε με στόχο να κρατήσει το υπέρ του 3-0. Τελικά αυτό όχι απλώς συνέβη αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα με τον Μπίκα στο 74ο λεπτό να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του και τέταρτο για τους Βελεστινιώτες.

Ο χορός των τερμάτων για το Ρήγα δε σταμάτησε εκεί όμως, καθώς ο Μιχολίτσης πέτυχε και πέμπτο γκολ στο 82’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του Βόλου.

Με το σημερινό βαρύ αποτέλεσμα ο Βατανιακός δε κατάφερε να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και είναι μέσα στο γκρούπ των ομάδων που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

PB300017 PB300014

Αντίθετα ο Ρήγας έφτασε τους 18 βαθμούς, έχοντας διαγράψει πορεία πρωταθλητισμού μέχρι στιγμής γεγονός που μαρτυρά και η 2η θέση στην οποία βρίσκονται οι Βελεστινιώτες μαζί με την Αναγέννηση Άρτας και τα Τρίκαλα.

Συνθέσεις

Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης): Τζήμας, Μιλιόρδος, Χαρτοματζίδης, Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Πονστάτζι, Δαλαμήτρας, Καρτσαμπάς, Δαδάκος, Ποτουρίδης, Βραχνός(52’ Καραμανώλας)

Ρήγας (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής (64΄ Γουτούλης), Ναουμίδης, Βουραζέρης, Χατζής, Αλεξίου, Ζενούνι, Κρεββατάς, Τσίπι (70’ Μιχολίτσης), Μπίκας

*pieriasport.blogspot.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected