Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – Κοζάνη 2-1 (photos)

Χωρίς τίτλοΠέμπτη συνεχόμενη νίκη για το Θεσπρωτό στο πρωτάθλημα, αφού αυτή τη φορά κατάφερε να κερδίσει την ισχυρή Κοζάνη με 2-1.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, με τον Τσικόπουλο να πιάνει σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στο 7′. Ο Θεσπρωτός απάντησε στα δοκάρια με τον Δ.Παππά, αλλά το σκαφτό πλασεδάκι του βρήκε το κάθετο δοκάρι της Κοζάνης(29′). Στο 31′ ο Πάντος απέκρουσε σουτ του Ταφαρλή. Ο Θεσπρωτός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε δευτερόλεπτα.

Στο 52΄ ο Σκούφαλης εκτέλεσε μέσα από την περιοχή το Σταματόπουλο για το 1-0, ενώ στο 53΄ ο Κοσμίδης με συρτό σουτ από μακριά δόνησε για δεύτερη φορά τα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Ο Κάλφας όμως είχε απάντηση στο 65΄, αφού έπιασε το σουτ μετά από απομάκρυνση του Πάντου και μείωσε σε 2-1. Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα οι Κοζανίτες πίεσαν χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για την ισοφάριση με κυριότερες από τους Μπιμπίρη, Αλιατίδη, Γκέγκα και σημαντικότερη το τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου στο 77′.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός:Πάντος, Μπάρκας, Πανταζής, Καρύδης, Μώκος, Σκούφαλης(76΄Ντόκος), Σιάννης(87′ Κάλλος), Μητσέλος Α., Κοσμίδης, Λεοντίου (68′ Θεοδωράκης), Παππάς Δ.

Κοζάνη :Σταματόπουλος, Ηλίας (43’Ντούκας) , Αλιατίδης, Μπιμπίρης , Κάλφας, Καραμπατζάκης(56′ Ματούλας) , Τσικόπουλος, Χαματάϊ(65′ Παπαδόπουλος) , Γκέγκα, Ταφαρλής, Δρόσος

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected