Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Αναζητώντας τα αίτια της έκρηξης Νιώπα…

Χωρίς τίτλο

Αίσθηση προκάλεσε ο Γιάννης Νιώπας, ο οποίος μετά την ήττα του Αιγινιακού από τον Αγροτικό Αστέρα δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Πιερίας και πως πουλάει τις μετοχές του. Ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ΠΑΕ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις αιτίες που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση και στη δεδομένη χρονική στιγμή κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν εννοεί όσα είπε ή όχι…

Ωστόσο, συνεργάτες του ισχυρού άνδρα του Αιγινιακού αποδίδουν την «έκρηξη» Νιώπα στη δυσαρέσκειά του απέναντι στη δημοτική αρχή αλλά και προς τον κόσμο της ομάδας καθώς θεωρεί ότι δεν στηρίζουν τον Αιγινιακό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον δήμο, ο Νιώπας έχει πολλά παράπονα επειδή οι υποσχέσεις που έχει λάβει για βοήθεια δεν έχουν υλοποιηθεί. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αιγινιακού, ο δήμος είχε αναλάβει την υποχρέωση να προχωρήσει σε εργασίες στα αποδυτήρια και τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου ώστε να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να συμβεί, ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ ανέλαβε τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίες έγιναν. Επιπλέον, η δημοτική αρχή είχε την ευθύνη για τη συντήρηση του βοηθητικού γηπέδου όμως και πάλι δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της με συνέπεια η ομάδα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στις προπονήσεις.

Παράλληλα, ο Νιώπας θεωρεί ότι οι φίλοι του Αιγινιακού δεν βοηθούν την ομάδα όσο θα έπρεπε και επικαλείται τη μικρή προσέλευση κόσμου στα παιχνίδια. Μάλιστα, συνεργάτες του ανέφεραν ότι πολλές φορές δεν βγαίνουν ούτε καν τα έξοδα για τη διαιτησία. Δεν αποκλείεται, επιπλέον, να ενοχλήθηκε και από κριτική που ασκήθηκε για τις κινήσεις του το τελευταίο διάστημα, π.χ. για τις συχνές αλλαγές προπονητών (Νικολαΐδης, Θεοδωρίδης, Διαμαντόπουλος) και ενώ ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν.

Ο Νιώπας φέρεται απογοητευμένος από τα παραπάνω και προφανώς αυτοί είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν στη δήλωση περί αποχώρησης. Άγνωστο παραμένει γιατί είπε όσα είπε τώρα και φυσικά –το κυριότερο- κανένας δεν ξέρει αν πράγματι θέλει να παραχωρήσει την ΠΑΕ ή όχι.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected