Κατηγορίες
Football League

ΑΕΚ – Επισκοπή (7-0) “Εφιαλτική” νύχτα για Νικόλτση και Πετράκο

FOOTBALL LEAGUE / ÁÅÊ - ÅÐÉÓÊÏÐÇΜε τον Ιβάν Μπρέσεβιτς να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, να σκοράρει εις διπλούν, τον Βαγγέλη Πλατέλλα να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα και τους Πέτρο Μάνταλο (χατ-τρικ) και Έλντερ Μπαρμπόζα να ανάγονται σε σταθερές αξίες, η ΑΕΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει με 7-0 την αντίσταση της Επισκοπής για την 7η αγωνιστική της Football League.

Στο ΟΑΚΑ, η γηπεδούχος Ένωση μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε με τον Πλατέλλα, εις διπλούν, στο πρώτο δεκάλεπτο να παραβιάσει την εστία του Γουναρίδη.

Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Πλατέλλας, το έκανε ο συνήθης ύποπτος, πλέον, Πέτρος Μάνταλος με σουτ έξω από την περιοχή στο 12ο λεπτό.

Ανάκογλου και Κορδέρο συνέχισαν να πυροβολούν αλλά λίγο έξω από το στόχο, μέσα όμως από τον Ιβάν Μπρέσεβιτς που επέστρεψε δριμύτερος στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ, και διεύρυνε σε δύο γκολ το προβάδισμα της ομάδας του, στο 22′.

Η Επισκοπή, είχε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια της, και το τρίτο γκολ ήταν απλά θέμα χρόνου. Δύο λεπτά μετά το 2-0, ο Πλατέλλας σέρβιρε και ο Μπαρμπόζα, του οποίου η εμπειρία φαίνεται σε κάθε αναμέτρηση της Ένωσης. Ο Πορτογάλος μέσος, ήταν ο σωστός άνθρωπος στη σωστή στιγμή, σημειώνοντας το 3-0.

Παρά το ευρύ και άνετο προβάδισμα ο “Δικέφαλος” δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και με τον σκόρερ του πρώτου γκολ, Μάνταλο, διαμόρφωσε το 4-0, έξι λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

περισσότερο ρεπορτάζ και στιγμιότυπα στο sport24.gr

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο (69′ Φαγιέ), Ανάκογλου (63′ Ζόριτς), Πλατέλλας, Μπαρμπόζα, Μάνταλος, Μπρέσεβιτς (78′ Γροντής)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Γουναρίδης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Παπαδήμας (71′ Μανουσάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης (71′ Πετράκος), Πυθαρούλης, Δουμάνης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Ράντοβιτς (79′ Δρακάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected