Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (1-1) Πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Πελοπόννησο!

medezΟύτε αυτός! Μετά τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είπε… όχι στο «ερυθρόλευκο δώρο» καθώς… κόλλησε στο 1-1 με τον καλύτερο Αστέρα στην Τρίπολη κι έμεινε στην 3η θέση!

Χωρίς κάποια έκπληξη παρέταξε τον Αστέρα Τρίπολης ο Στάϊκος Βεργέτης. Ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Κοσίτσκι, δεξιά ο Λούι, αριστερά ο Τσοκάνης και ο Γκοϊάν με τον Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Ζησόπουλος και Κουρμπέλης τα αμυντικά χαφ, αριστερό «φτερό» ο Μάσα, δεξί ο Γιαννιώτας, σε ελεύθερο ρόλο ο Νίκο και στην κορυφή ο Πάρα.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Αναστασίου συνέχισε το rotation σε πρόσωπα, αυτή την φορά σε μικρότερο βαθμό. Η διάταξη 4-3-2-1 παρέμεινε η ίδια όπως και στο Αγρίνιο. Ο Στιλ υπερασπίστηκε την εστία των «πρασίνων». Δεξί μπακ ο Τριανταφυλλόπουλος, αριστερό ο Νάνο και ο Σίλντενφελντ με τον Κουτρουμπή στο κέντρο των μετόπισθεν. Μέντες, Λαγός, Ζέκα στον άξονα των χαφ. Πέτριτς και Ατζαγκούν πίσω από τον Μπεργκ.

Όσο έπιανε ο Στιλ!

Παρά την πίεση που δεχόταν, παρά τα τρομερά αμυντικά του κενά και την αδυναμία να ελέγξει την ταχύτατη μεσοεπιθετική τριάδα του Αστέρα Τρίπολης που έχασε μεγάλες ευκαιρίες(8′ δοκάρι Μάσα, 14′ Γιαννιώτας, 20′ Πάρα), ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που προηγήθηκε στο σκορ! Οι εξαιρετικές αποκρούσεις του Στιλ που είχε κατεβάσει… ρολά και το γκολ του Λαγού στο 32′ έφερναν το «τριφύλλι» σε ρόλο οδηγού.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected