Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Απόλλων Αρναίας 2-1 (photos) Σκόρερ ο Γεωργίου!

ed754a0cbed726f69962db8dd50f821b_LΑκόμα μια νίκη (2-1), χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση πήρε ο Άρης ο οποίος κέρδισε και τον Απόλλωνα Αρναίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 6’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Γκόλια. Ο Άρης είχε διαρκώς την πρωτοβουλία των κινήσεων και απειλούσε τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα στο 23’ ο Πόι να πετύχει και δεύτερο γκολ με προβολή. Οι «κίτρινοι» στη συνέχεια έριξαν ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να μειώνουν 2-1 με κεφαλιά του Σάκη Γεωργίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης ήταν ανώτερος χωρίς να εντυπωσιάσει. Οι «κίτρινοι» έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ωστόσο, αυτό που κρατάνε είναι η νίκη και η παρουσία του κόσμου τους. Οι φίλοι του Άρη για ακόμα μια φορά ήταν κοντά στην ομάδα και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα, είχαν και ένα πανό με μηνύματα για τους Γρηγορόπουλο και Ρωμανό.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Ατματσίδης, Πόι, Καπνίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραβελίδης, Μαυρίδογλου, Μενιγκιάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος, Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης

περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected