Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης 4-1 (photos)

14-15-9h-koz-tsa-diaithtes-arxhgoiΕπιστροφή στις νίκες για την Κοζάνη μετά από έξι αγωνιστικές με το ευρύ 4-1 επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν από ένα γκολ από νωρίς. Στο δεύτερο η Τσαριτσάνη έμεινε με 10 παίκτες στο 56′ και με 9 στο 66′ κι έτσι η Κοζάνη κατάφερε να πάρει την νίκη ευκολότερα απ” ότι έδειχνε η μορφή του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 4′ η Κοζάνη άνοιξε το σκορ όταν μετά από κάθετη πάσα του Γκέγκα, ο Γιάννης Τσικόπουλος (που όταν σκοράρει νικάει η ομάδα του) με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η χαρά των ερυθρόλευκων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 6′ ο Μπαλής έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Κουμπούρας προσπάθησε να πλασάρει, η μπάλα πήγε στον Παπαϊωάννου που σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Στο 20′ καλό σουτ του Χάμου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Βίδρας, ενώ από το κόρνερ δυνατή κεφαλιά του Χάμου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αποβολή του Μπαλή με δεύτερη κίτρινη στο 56′ άλλαξε τις ισορροπίες, με την Κοζάνη να παίρνει την πρωτοβουλία και το προβάδισμα 10 λεπτά αργότερα (66′) σε φάση όπου σημειώθηκε πέναλτι και αποβολή του Καραγιάννη.

Η συνέχεια ήταν εύκολη για την Κοζάνη που σημείωσε και τέταρτο γκολ στο τέλος του αγώνα, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα μ” αυτή τη νίκη.

Στο 56′ ο Μπαλής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς ανέκοψε με φάουλ επικίνδυνη αντεπίθεση της Κοζάνης, ενώ 4 λεπτά νωρίτερα (52΄) είχε δει και πάλι την κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο.

Στο 66′ έγινε η φάση που έκρινε το παιχνίδι όταν ο Καραγιάννης απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή το δυνατό σουτ του Γκέγκα, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και την αποβολή του αμυντικού της Τσαριτσάνης. Ο αρχηγός της Κοζάνης Στράτος Καραμπατζάκης εκτέλεσε ψύχραιμα το πέναλτι, κάνοντας το 2-1.

Στο 80′ προσπάθεια και σέντρα του Γκέγκα από αριστερά, ο Κουλτσιάκης πιεζόμενος από δύο παίκτες της Κοζάνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1.

Στο 87΄νέα προσπάθεια του Γκέγκα που βγήκε μόνος απέναντι στον Νούσια, ο τερματοφύλακας της Τσαριτσάνης απέκρουσε το σουτ του επιθετικού της Κοζάνης αλλά στην επαναφορά ο Δημήτρης Ταφαρλής από κοντά έκανε το τελικό 4-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κελεσίδη από Ημαθία.

Συνθέσεις

Κοζάνη : Βίδρας, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Μπίντσης, Καραμπατζάκης (88′ Ντεμιράϊ), Τσικόπουλος, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (50′ Χαματάϊ), Δρόσος (63′ Ζιγκερίδης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Παπαϊωάννου (60′ Νάνος), Σενκάϊ (46′ Καραγκούνης), Γκουντρουμπής (53′ Κουλτσιάκης), Χάμος, Μπλατσέρι.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected