Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αναγέννηση Άρτας 1-1

DSCN1739 (1)Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε και από τη Νεοκαισάρεια (συγκεκριμένα το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο 25ης Μαρτίου, Γιώργος Ασλανίδης) η Αναγέννηση Άρτας, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη1-1 με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, Αχιλλέα.

Στο 27΄ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γασπαράτου από τον Παπαρούνη και την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακράκης. Ο Μπαντής κατάφερε να διώξει εντυπωσιακά, όμως στην επαναφορά ο Μακράκης βρήκε στόχο και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νεοκαισάρειας. Στο 31΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν σε αντεπίθεση ο Κωτσιαρίδης πλάσαρε τον Μπαντή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του α΄ μέρους (40΄), η Αναγέννηση έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Γεωργίου από καλή θέση σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σακελλαρίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση προσπάθησε να ισορροπήσει και στο 67΄ έφτασε στην ισοφάριση, όταν μετά από φάουλ του Χριστογιάννη, ο Σακελλαρίδης έδιωξε προσωρινά την μπάλα, αλλά ο Σιδηρόπουλος πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη, όμως ο Μπαντής γι΄ ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό στην Αναγέννηση Άρτας.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης, Τσαγκαράκης (70 λ.τρ. Νάκας), Γασπαράτος (84 Παναγιωτίδης), Μακράκης, Κωτσιαρίδης (62′ Καραγκούνης).

Αναγέννηση Άρτας : Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χριστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Σιδέρης (85 Τάσσος), Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Δημουλιάς.

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected