Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Θύελλα Σταυρού – Ακαδημία Βέροιας 0-2 (photos)

DSCN3230Μετριότατο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο του Σταυρού, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βασίζονται κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και οι Κώστας Μουρτζίλας και Τάσος Ανθυμιάδης, αξίζουν συγχαρητήρια για την επιμονή τους στη συγκεκριμένη νοοτροπία. 

Στο σημερινό ματς όμως, ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο καθώς ο βαρύς αγωνιστικός χώρος από τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, έθετε εν αμφιβόλω την ποιοτική εικόνα του αγώνα όπως και τελικά έγινε. Μετά από ένα μετριότατο πρώτο μέρος και για τις δύο ομάδες, η Ακαδημία είχε τις λύσεις στο δεύτερο 45λεπτο και κατόρθωσε να φύγει με το “τρίποντο” από μια δύσκολη έδρα και να φιγουράρει πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν χωρίς το…βαρύ πυροβολικό τους Γιώργο Αλμπανάκη, δεν κλείστηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση με αξιώσεις. Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες και πολλές διακοπές από τον ρέφερι κ. Μαρόπουλο, ο οποίος παρατήρησε ουκ ολίγες φορές τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, βγάζοντας μάλιστα αρκετές φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του.

DSCN3242

Η μόνες ευκαιρίες που μπορούν να επισημανθούν στο πρώτο μέρος είναι ένα καλό σουτ του Σαχπατζίδη στο 19′ που πέρασε άουτ και μια ατομική προσπάθεια του Τόλη Χατζάρα, που δεν απείλησε την εστία του Μουχτάρη.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον αγωνιστικό χώρο να γίνεται πλέον πιο βαρύς και να δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Τάσος Ανθυμιάδης προέβη σε διπλή αλλαγή στο 60′, περνώντας στην αναμέτρηση τους Βλαδίμηρο Νταμοτζίδη και Τάκη Συμπεθέρη, που έμελλαν τελικά να κρίνουν την αναμέτρηση.

Στο 70′ ο Μπεκιαρίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Συμπεθέρης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους “βυσσινί”, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του. Το γκολ αυτό έδινε σαφές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έδωσαν περισσότερο χώρο στη συνέχεια, με τους “πράσινους” να προσπαθούν κυρίως με γεμίσματα να απειλήσουν την εστία του Μουχτάρη.

Ένα καλό σουτ του Κούνιου στο 79′ και μια ατομική προσπάθεια του Χατζάρα ήταν οι φάσεις που καταγράφηκαν από πλευράς γηπεδούχων και στο 90ο λεπτό η Ακαδημία “κλείδωσε” τη νίκη, με το 8ο τέρμα του Αντώνη Ντόγου στο φετινό πρωτάθλημα

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Νατσιούρα.

DSCN3232 DSCN3231

Συνθέσεις

Θύελλα Σταυρού : Αθανασιάδης Χ., Κουκουτάρας (73′ Μυλωνάς), Συμεωνίδης, Ισλάμι, Κούφας, Αθανασιάδης Α. (73′ Κούνιος), Τσορακλίδης, Σαρρηκυριακίδης, Δεμερτζίδης, Δαουκόπουλος, Χατζάρας.

Ακαδημία Βέροιας : Μουχτάρης, Σαχπατζίδης (60′ Νταμοτζίδης), Γκιουλέκας, Τουρατζίδης, Ντόγος, Μιχαηλίδης, Μπεκιαρίδης (87′ Γκαλαϊτσης), Αργυρόπουλος, Σαμπρής, Τηλκερίδης (60′ Τηλκερίδης), Κούβαρος.


 

DSCN3306 DSCN3305Για όσους γνωρίζεται πρόσωπα και πράγματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, στις παραπάνω φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνεται ανθρώπους που έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα σε συλλόγους που βρισκόταν πάντα στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία τους στο σημερινό παιχνίδι, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως ετοιμάζουν υπογείως την επόμενη μέρα σε σύλλογο της Α2 Ερασιτεχνικής. Εμείς γνωρίζουμε τα σχέδια και τους σκοπούς των εν λόγω κυρίων, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη όμως καθώς θα τα μαρτυρήσουν οι ίδιοι σύντομα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη…


alysun2111112-1111Το ρεπορτάζ της Ακαδημίας Βέροιας είναι μία προσφορά της Εταιρίας  Παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων & Αλουμινίου «ALU-SYN Ε.Π.Ε.»

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected