Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Καραϊσκάκης – Βατανιακός 2-0

*DSCN2020Ακόμη μία νίκη, την πέμπτη της σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες σημείωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, όπου σημειώνει άνετες νίκες.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης «πληρώνει» μέχρι στιγμής τα εκτός έδρας αποτελέσματα, όπου έχει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε τέσσερις αγώνες. Όλοι πλέον στην Αρτινή ομάδα ευελπιστούν σε μία εβδομάδα και στο παιχνίδι με τον Πύρασο, να γίνει η αρχή εκτός έδρας, με την πρώτη νίκη που θα δώσει άλλον αέρα στους παίκτες του Βασίλη Καλτσή. Στα αγωνιστικά, η ΑΕ Καραϊσκάκης χρειάστηκε μόλις οκτώ λεπτά για να «καθαρίσει τον αγώνα και να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Βατανιακό.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Μπαλάφας με ωραία κίνηση και σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Καβαλλάρη και αυτός με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Τζίμα για το 1-0. Στο 8΄ οι Αρτινοί έφτασαν στο δεύτερο τέρμα τους, όταν μετά από πίεση στην αντίπαλη άμυνα, ο Τάχος έκανε λάθος γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Μπαλάφας με πλασέ ανενόχλητος σημείωσε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 13΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης απείλησε με τον Βασίλιεβιτς, ενώ στο 15΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Δαδάκο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Καραγκούνης.

Λίγα λεπτά μετά (18΄) ο Παπανίκου, απείλησε, ενώ στο δίλεπτο 32΄-33΄, Καβαλλάρης και Χούσος δεν βρήκαν στόχο. Τελευταία και σημαντική φάση για την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πρώτο μέρος, στο 36΄, όταν ο Τζίμας έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ το σουτ του Παπανίκου. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Αρτινούς να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι. Ο Παπανίκου σε δύο περιπτώσεις έγινε απειλητικός, ενώ στο 79΄ ο Καβαλλάρης από κοντά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο 84΄ ο Τάχος έσωσε τον Βατανιακό διώχνοντας σε κόρνερ τη μπάλα μετά από σουτ του Χούσου και στο 87΄ το σουτ του Βασίλα από αριστερά πέρασε λίγο άουτ.

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Β. Καλτσής): Καραγκούνης, Παπανίκου (68΄ Κυριάκης), Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Μαργαρίτης, Βασίλιεβιτς (80΄ Πέτσας), Χούσος, Στάνσετιτς (85΄ Βασίλας), Μπαλάφας, Καβαλλάρης.

Βατανιακός (Τ. Ιωαννίδης): Τζίμας, Τάχος, Χαρτοματζίδης (λ.τρ. 40΄ Κυπαρίσσης), Πιριτζάους, Παναγιωτίδης, Μπονστάντζι, Σκούρτι, Κάρτσαμπας, Δαδάκος (53΄ Βραχνός), Ποτουρίδης, Παναγιωτίδης (75΄ Δαλαμήτρας).

*sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected