Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Οπούντιος Μαρτίνου 2-0 (photos)

Την δεύτερη φετινή του ήττα υπέστη σήμερα στα Τρίκαλα η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου χάνοντας με 2-0 από την τοπική ομάδα, μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι ήταν ποιο ουσιαστικοί και καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Η αναμέτρηση που ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο έγινε πάνω σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που όμως ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση.
trik mart2Για τους παίκτες του Μάκη Ζαχαρόπουλου ήταν το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς και τώρα θα περιμένει στο Μαρτίνο (αν όλα πάνε καλά και είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος) τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο α’ ημίχρονο πέτυχαν δύο τέρματα κι είχαν κι ευκαιρίες να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ. Στην επανάληψη οι Λοκροί ισορρόπησαν το ματς κινήθηκαν ποιο επιθετικά αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

ΦΑΣΕΙΣ, ΓΚΟΛ…

4΄ Ο Σαχινίδης έξω από την περιοχή ελίχθηκε αλλά το σουτ που έπιασε ήταν αδύναμο.
15΄ Καλό σουτ συρτό Μοσχάκη μπλόκαρε στη γωνία ο Τσίμας.
22΄ Πλάγιο σουτ από τον Μοσχάκη η μπάλα βρήκε τα εξωτερικά δίχτυα.
24΄ Σέντρα του Κουτσόπουλου από αριστερά εντυπωσιακή κεφαλιά Σαχινίδη η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία της εστίας του Τσίμα… 1-0.
33΄ Πλασέ Σαχινίδη η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
42΄ Δυνατό φάουλ από τον Νικολόπουλο απέκρουσε ο Ντάσκας.
45΄ Κόρνερ ο Μοσχάκης, ο Στούμπος πήρε την κεφαλιά στην περιοχή και ο Γεωργίου από κοντά… 2-0
trik mart3trik mart4

54΄ Αντεπίθεση το Μαρτίνο με τον Νικολόπουλο δεν έβγαλε καλά τη σέντρα.
60΄ Σέντρα σουτ Στυλιανός απέκρουσε ο Ντάσκας.
63΄ Ο Καπός ατομική προσπάθεια το σουτ επέμβαση του Ντάσκα.
69΄Ο Κλωτσοτήρας σούταρε από καλή θέση πάνω από την εστία.
77΄ Κεφαλιά του Παπαευθυμίου η μπάλα πάνω από την εστία.
85΄ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Βαγγελή για τα Τρίκαλα και ενώ ήταν στον πάγκο.
87΄ Κόρνερ Κουτσόπουλος κεφαλιά Καραγιάννη απέκρουσε ο Τσήμας.
90΄ Ο Πέππας ελίχθηκε στην περιοχή η μπάλα κόντραρε και χάθηκε η ευκαιρία.

Συνθέσεις

ΤΡΙΚΑΛΑ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάσκας, Σκούπρας, Γεωργίου (58΄ Μπασιάκας), Στούμπος, Βαγγελή (70΄ Μηνάς), Καμπλιώνης, Μοσχάκης, Παπαευθυμίου, Καραγιάννης, Σαχινίδης (56΄ Κουλούρης), Κουτσόπουλος.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος (46΄ Κλωτσοτήρας), Νικολόπουλος, Βλάχος (76΄ λ.τρ. Γκριτζάπης), Καπός, Καντού (46′ Στυλιανός), Πέππας.

Δηλώσεις προπονητών

Μετά την αναμέτρηση οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν:

Μάκης Ζαχαρόπουλος: Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων. Είναι μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα. Η νίκη είναι δίκαια. Μπήκαμε ανεξήγητα φοβισμένοι και προηγήθηκαν με ένα καθαρό σκορ. Μοιραία οδηγηθήκαμε στην ήττα. Μπαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Είμαστε ανταγωνιστικοί και νομίζω θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.

trik prop1

Άγγελος Διγκόζης: Ξέραμε ότι το Μαρτίνο είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με γρήγορους παίκτες. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά . Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν καλύτερη όπως τόνισε και ο αντίπαλος προπονητής. Ευτυχήσαμε να βάλουμε δύο γκολ. Επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι τις 22 του μήνα προσπαθήσαμε να μην χάσουμε δυνάμεις. Όταν έχει απέναντι μια καλή ομάδα είναι δύσκολο να το καταφέρεις αυτό. Το Μαρτίνο είχε δύο καλές ευκαιρίες. Είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζει. Είμαστε χαρούμενοι και για το αποτέλεσμα της Νεοκαισάρειας. Με πολύ δουλειά και υπομονή θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected